29/03/2024

Ανακοίνωση του Adrenaline Explosion για τους λόγους αλλαγής ημερομηνίας και έδρας

Ανακοίνωση εξέδωσε το Adrenaline Explosion για τους λόγους αλλαγής ημερομηνίας και έδρας . Αναλυτικά:


«Αγαπητοί φίλοι & συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω μιας φορολογικής διαφωνίας με το Ιβανώφειο γήπεδο που ερχόταν σε αντίθεση με την θέληση μας να στηθεί αυτή η διοργάνωση σε απόλυτα νόμιμα και σταθερά θεμέλια, είμαστε αναγκασμένοι να αλλάξουμε τον χώρο και την ημερομηνία του Adrenaline Explosion, το οποίο τελικά θα λάβει χώρα στις 27/10/2018 στο Grand Hotel Palace ( Μοναστηρίου 305 ).
Η ομάδα μας κάνει υπερεντατικές προσπάθειες, ώστε να αντικαταστήσει το ήδη υπάρχον διαφημιστικό υλικό, όπως τις αφίσες και τα promo videos, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ενώ η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας ήταν η μικρότερη δυνατή αναβολή, ώστε να αποφύγουμε περαιτέρω δυσκολίες.
Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι οι αλλαγές αυτές έχουν στόχο την διατήρηση του υψηλού επιπέδου και της άριστης οργάνωσης, την οποία έχουμε υποσχεθεί από την αρχή της σύστασης του Adrenaline Explosion . Για τους λόγους αυτούς ζητάμε την κατανόηση σας και ελπίζουμε στην συνεργασία σας στο εγχείρημα μας αυτό. Σας ευχαριστούμε πολύ.
Υ.Γ. Το νέο διαφημιστικό υλικό θα είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα του Adrenaline Explosion, www.adrenalineexplosion.com, από την οποία μπορείτε να ενημερώνεστε, έως την Δευτέρα 8/10. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα νέα εισιτήρια της διοργάνωσης από την Τετάρτη 10/10 σε όλα τα γυμναστήρια και τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Με εκτίμηση,
Sargis Petrosyan &
η ομάδα του Adrenaline Explosion».