29/03/2024

Ανακοίνωση για το φεστιβάλ αγώνων και επιδείξεων στον Άθλο Κιλκίς

Διαβάστε την ανακοίνωση του Άθλου Κιλκίς για το φεστιβάλ μαχητικών και αθλητικών επιδείξεων στο kickboxing και στο Τaekwondo. Αναλυτικά:


«Αγαπητοί Δάσκαλοι,και φίλοι των μαχητικών αθλημάτων και των τεχνών .Ο ΑΣ  Άθλος Κιλκίς διοργανώνει  Φεστιβάλ Μαχητικών αθλητικών επιδείξεων kick boxing και Tae Kwon do στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς στις 11/02/2018 ημέρα Κυριακή .

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το πρωί στις 10.00 ώρα με δυναμικές επιδείξεις αγώνων στο άθλημα του Kick Boxing και θα συνεχιστούν  το απόγευμα  στις 17.00 ώρα με αγωνιστικές θεαματικές επιδείξεις στο άθλημα του Tae Kwon do.

Θα ακολουθήσει βράβευση των καλύτερων αθλητών που πραγματοποίησαν διακρίσεις την προηγούμενη  σεζόν και στα δύο αθλήματα αλλά και οι απονομές των ζωνών που κατέκτησαν .

Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί έκθεση ζωγραφικής και χειροτεχνίας  από τους μικρούς μας ζωγράφους ,και θα τοποθετηθούν εμβόλιμα χορευτικά σόου ,και τραγούδια από τα αντίστοιχα τμήματα χορού και χορωδίας που διατηρεί το Σωματείο Άθλος στις εγκαταστάσεις του.Θα ήταν χαρά και τιμή μας να παρευρεθείτε σε αυτήν την εκδήλωση στηρίζοντας τα παιδιά μας/σας σε αυτήν τους την προσπάθεια τους. Ευχαριστούμε εκ του Δ.Σ. του Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ».