26/04/2024

Ανακοίνωση από Ultra Fighters για τους αγώνες στο Colosseum

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Ultra Fighters αναφορικά με την παρουσία των αθλητών τους στο Colosseum.


Αναλυτικά: «Τίποτα δεν είναι ικανό να σταματήσει όπως όλα δείχνουν το ultra Fighters Gym και το fight Gym του Δημήτρη Παπαδόπουλου και του Δημήτρη Πουρουτζόγλου!

Το ολλανδικό στυλ του γυμναστηρίου που διαρκώς εξελίσσεται και η σωστή μεθοδολογία προπόνησης σε συνδυασμό με την πανεπιστημιακού επιπέδου κατάρτιση του προπονητη είναι ο συνδυασμός που επέφερε τα γνωστά αποτελέσματα: Κορυφαίους αθλητές στο kickboxing , άριστους επαγγελματίες πυγμάχους αλλά και ανερχόμενους αθλητές στο ΜΜΑ.

Η χθεσινή βραδιά στο Colosseum 4 είναι χειροπιαστή απόδειξη του επιπέδου επαγγελματισμού των δύο προπονητών που οι 4 αθλητές τους πέτυχαν εντυπωσιακές νίκες όχι εξαιτίας της ανισότητας των αντιπάλων αλλά λόγω των αμφίρροπων αναμετρήσεων που επικράτησαν.

Κωστας Παπαδοπουλος 66 kg
Μιχάλης Αργύρης 64κg
Τριανταφυλλος Αλεξανδριδης -80κg
Παναγιωτης Ματσαγγος -63 κg

Τέλος σημαντική ήταν και η συμβολή των Ολλανδών συνεργατών Mitchell De Ligny & Benny Kreder από το Kops Gym οι οποίοι ως παλιοί συναθλητές του Δημητρη Παπαδοπουλου προπονησαν από κοινού τους Αθλητές τους σε προπονητικό Καμπ στις εγκαταστάσεις του ultra Fighters gym.»