27/04/2024

Αλλαγή αντιπάλου για Σαμιο

Αλλαγή αντιπάλου για τον αθλητή του Arcane Fighthood Βασίλη Σάμιο λίγες μέρες πριν τον προγραμματισμένο αγώνα στο Open Championship 17 Μαρτίου. 


Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή του Arcane Fighthood Ξενοφώντα Σκούρα μας δήλωσε τα εξής:

«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον αθλητή του Fight Club Galatsi, Οικονομοπουλο Γιώργο… Θα ήταν ένα δυνατό παιχνίδι αλλά αυτά συμβαίνουν.

Εμείς από μεριάς μας ήμασταν προετοιμασμένοι, είχαμε μελετήσει το παιχνίδι του αντιπάλου και εδώ και καιρό είχαμε προσαρμόσει το σύνολο της προπόνησης μας στην τακτική που θα ακολουθούσαμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η διοργάνωση του κυρίου Κατσιαρα προέβη σε άμεση αντικατάσταση αντιπάλου και πλέον θα αγωνιστούμε με τον Σιμακο Καλλίστρατο του κυρίου Γεωργίου από τον Μονομάχο Περιστερίου.

Η αλλαγή αυτή λίγες μέρες πριν τον αγώνα μας αιφνιδιάζει κάπως γιατί δεν ξέρουμε τίποτα για τον αντίπαλο μας και το παιχνίδι του, τα χρονικά περιθώρια που έχουμε δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε και πολλά πράγματα αλλά πιστεύω στον αθλητή μου και γι αυτό δεν ακυρώνω το παιχνίδι… Το αντιμετωπίζουμε ως μια πρόκληση… Μια πρόκληση που θα μας κάνει καλύτερους…».