29/03/2024

Αλεξία Θεοδωρακοπούλου: Eίμαι ανοιχτή σε προτάσεις για αγώνες(VIDEO)

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Την Αλεξία Θεοδωρακοπούλου την γνωρίσαμε στο No Limits 13, όταν αντιμετώπισε την Μαριάννα Καλλέργη. Από τότε η συγκεκριμένη αθλήτρια δεν έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας. Το Fightsports. gr την αναζήτησε όμως και εκείνη μας μίλησε για τους στόχους της στο άθλημα χωρίς να απορρίπτει την προοπτική να ανέβει ξανά στο ρινγκ. Η Αλεξία κάνει Kick Boxing από το 1998 και έχει αγωνιστεί σε διασυλλογικά και Πανελλήνια, παγκόσμια και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Έχει δώσει πάνω από 30 αγώνες. Φυσικά δεν έχει ασχοληθεί μόνο με το Kick Boxing, καθώς έχει δώσει αγώνες στο Tae kwon do.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Αλεξία Θεοδωρακοπούλου:

Aλεξία δεν σε βλέπουμε πλέον πάνω στο ρινγκ. Ετοιμάζεις κάτι;
Αυτή την στιγμή έχω ανοίξει καινούρια σχολή μαζί με τον δάσκαλο και έχω αφοσιωθεί στην προπονητική και στα παιδιά. Μου λείπει πολύ το αγωνιστικό και όλη η φάση της προετοιμασίας. Θα ήθελα να παίξω ξανά. Το φόρτο εργασίας είναι μεγάλο αυτή την περίοδο. Δουλεύω πρωί- απόγευμα στην σχολή. Έχω πολλά πιτσιρίκια και είναι αδύνατο να αφήσω την σχολή(Κολωνός- Αλαισκας Team).
Σε θυμόμαστε από τον εντυπωσιακό σου αγώνα με την Καλλέργη. Θέλεις να μας μιλήσεις γι’ αυτό;
Ο αγώνας μου με την Μαριάννα δεν ήταν καλός για μένα. Δεν μου βγήκε το παιχνίδι όπως ήθελα και η αντίπαλος μου έκανε καταστροφικό παιχνίδι με αποτέλεσμα την ήττα μου. Με λίγα λόγια δεν παίζω έτσι όπως με είδατε σ’ αυτόν τον αγώνα.
Είσαι ανοιχτή σε νέες προκλήσεις πάνω στο ρινγκ;
Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις. Μου έχει λείψει η αγωνιστική δράση. Είμαι πολλά χρόνια στο χώρο και πιστεύω ότι θέλουν να με δουν να αγωνίζομαι ξανά. Αυτή την περίοδο δεν είμαι αγωνιστικά στα… πάνω μου λόγω σχολής, αλλά  αν προκύψει κάτι(θα το ήθελα πολύ), γιατί όχι;