29/03/2024

Αλεξάνδρα Σαββοπούλου: «Τιμή μου να αγωνιστώ στο GP, στόχος οι αγώνες στο εξωτερικό»

Ντεμπούτο με το δεξί θέλει να κάνει η Σαββοπούλου

Τον πρώτο της αγώνα σε επαγγελματικό επίπεδο θα δώσει στο ερχόμενο Road to Muay Thai Grand Prix η Αλεξάνδρα Σαββοπούλου. Η ανερχόμενη kickboxer έχει κάνει το…αγροτικό της σε ερασιτεχνικό επίπεδο και ήρθε η ώρα να αγωνιστεί σε μία μεγάλη επαγγελματική διοργάνωση όπως αυτή του Παύλου Καπώνη.

Η αθλήτρια της Elite Fightsports δεν θα έχει εύκολο έργο αφού απέναντι της θα βρει την Χριστίνα Ζαμπούρα(Grapsas Team) που είναι πιο…ψημένη σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Σαββοπούλου πάντως τονίζει στο Fightsports πως είναι κατάλληλα προετοιμασμένη.

«Όπως και σε κάθε προετοιμασία βάζω τα δυνατά μου για να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σίγουρα υπήρξαν τραυματισμοί και αρκετή κούραση αλλά οι κόποι και οι θυσίες είναι αυτά που σε κάνουν διψάς ακόμα περισσότερο για την νίκη. Στον κόσμο θέλω να δώσω τεχνικά και δυνατά παιχνίδια», αναφέρει ενώ τονίζει πως παρά την εμπειρία της αντιπάλου έχει «διαβάσει» την Ζαμπουρα για να κάνει την…ζημιά.

«Σίγουρα η εμπειρία παίζει μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι ενός αθλητή όμως δεν αρκεί μόνο αυτό. Έτυχε να την παρακολουθήσω στο προηγούμενο Muay Thai Grand Prix. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό όπως και κάθε αθλητής, έχω μάθει να αλλάζω και να προσομοιάζω το παιχνίδι μου ανάλογα με το ποιος βρίσκεται απέναντί μου».

Τέλος η Σαββοπούλου αναφέρει πως είναι τιμή της ένας αγώνας στο GP.

 «Είναι τιμή μου να αγωνίζομαι ανάμεσα σε τόσους καλούς αθλητές σε μια τέτοια διοργάνωση και σίγουρα είναι ένα πολύ δυνατό κίνητρο ώστε να μπορέσω να αγωνιστώ επαγγελματικά και στο εξωτερικό».