20/04/2024

Αλέξανδρος «Bad Boy» Νικολαΐδης και Yordan Yankov μιλούν αποκλειστικά στο fightsports.gr!

Αποστολή στην Πάτρα: Μάνος Ναβροζίδης

Το fightsports.gr κινήθηκε γρήγορα και λίγο πριν τον απαραίτητο βραδινό ύπνο… ανέκρινε τους δύο πρωταγωνιστές του φετινού No Limits 20 που λαμβάνει χώρα σήμερα στην Πάτρα. 

Πρώτος, μας μίλησε ο… δολοφόνος με το «αγγελικό πρόσωπο» Αλέξανδρος «Bad Boy» Νικολαΐδης! Άριστος επαγγελματίας και συνάμα προσιτός ο Έλληνας fighter μας υπογράμμισε πως τα… ψέματα πλέον τελείωσαν κι έπειτα από την περιπέτεια που πέρασε με τις αναβολές των αγώνων του… διψάει να ανέβει στο ρινγκ με έναν και μοναδικό στόχο, τη νίκη:

«Νομίζω πως και εσείς ξέρετε ότι οι αναβολές επί αναβολών προκαλούν σύγχυση σ’ έναν αθλητή. Ευτυχώς στη δική μου περίπτωση ο αντίπαλος βρέθηκε και όλα πλέον μπήκαν στην τελική ευθεία…»

Όσον αφορά το… διάβασμα που έκανε στον Βούλγαρο fighter, Yordan Yankov τόνισε:

«Είναι από τους καλύτερους αν όχι ο καλύτερος και πιο επικίνδυνος που έχω αντιμετωπίσει. Φυσικά, σε τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια είναι φτώχεια και θα… μιλήσουμε με πράξεις πάνω στο ρινγκ». 

Στην αντίπερα όχθη, ο εξαιρετικά ευγενικός Yordan Yankov δέχτηκε επίσης να μιλήσει αποκλειστικά στο fightsports.gr θέτοντας έναν στόχο στη σημερινή του κόντρα με τον «Bad Boy» το… διπλό μέσα στην Ελλάδα:

«Η Ελλάδα μου αρέσει υπερβολικά σαν χώρα και πάντοτε όποτε μου δίνεται η ευκαιρία έρχομαι. Αυτή τη φορά ήρθαμε για… δουλειά και συγκεκριμένα για να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό fighter, όπως είναι ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Τον έχω μελετήσει αρκετά καλά νομίζω, θεωρώντας ότι το βασικό του προσόν είναι η καταστρεπτική δύναμη. Θα φροντίσω ευθύς εξ αρχής να πάει το παιχνίδι στην τακτική και να πάρω τη νίκη. Πάντως, υπόσχομαι στο κοινό, από τώρα κιόλας, πως θα είναι ένας καταπληκτικός αγώνας».