28/03/2024

Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου: Διασκέδαση οι αγώνες μου!!!

Ο Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου με τους συνεχόμενους αγώνες και την εμπειρία που έχει αποκτήσει, μπορεί να πεις κανείς πως είναι από τους κορυφαίους fighter στην Ελλάδα, τούτη την στιγμή. Στα pre- games με τον Νίκο Κελέκη έδωσε έναν εξαιρετικό αγώνα, σε ένα ζευγάρι που θεωρείται το top σ’ αυτά τα κιλά. Ο ίδιος μας έδωσε από την δική του οπτική γωνία, για το πώς βλέπει τα παιχνίδια πάνω στο ρινγκ.

«Αυτή είναι η δουλειά μου… να παίζω αγώνες και μου αρέσει!!! Τα ματς είναι για μένα διασκέδαση. Άρα 3 αγώνες τον μήνα, σημαίνουν 3 Σαββατοκύριακα διασκέδασης. Το δύσκολο κομμάτι είναι η προπόνηση πριν τους αγώνες. Εκεί δεν διασκεδάζω καθόλου. Η προετοιμασία μου με τον προπονητή μου, Νίκο Ασκητή, πηγαίνει άψογα. Δουλεύουμε σκληρά και μεθοδικά εδώ και 7 χρόνια.

Όσον αφορά την εμπειρία του «Professor», στο Κ-1 World Max, ο ίδιος έχει μείνει με την πιο γλυκιά εντύπωση.

« Το Κ-1 το γνωρίζουμε όλοι. Πολλοί από εμάς, ίσως και πριν αρχίσουμε να ασχολούμαστε με το Kickboxing. Είναι τρομερή η αίσθηση για έναν αθλητή να παίζει σε τέτοια event και μεγάλη τιμή για μένα να ανεβαίνω στο ίδιο ring με ζωντανούς θρύλους του παγκόσμιου Kickboxing, όπως ο Ζαμπίδης, ο Souwer και ο Kyshenko. Ευχαριστήθηκα πολύ την συμμετοχή μου στο Κ-1 και ελπίζω να γίνει σύντομα τουρνουά, κοντά στα 80 κιλά, για να μπορώ να αγωνιστώ εκεί ξανά.

Τέλος ο επόμενος στόχος του Χατζηχρόνογλου είναι σίγουρα το God of War και το Gladiators Night.

«Τα 100% κλεισμένα ματς είναι 30 Μαρτίου (GOD of WARS) και 20 Απριλίου (Gladiators Night), αλλά συζητήσεις γίνονται για αγώνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Να αναφέρουμε πως ο Χατζηχρόνογλου ευχαρίστησε τους χορηγούς του  Fight-Knight.gr , House of Boxing και QNT.