20/04/2024

Αλέξανδρος Νικολαϊδης: Μήπως ήρθε η ώρα να γυρίσω σε αυτό που αγαπάω;

Στον χθεσινό μαραθώνιο της Αθήνας έτρεξε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης που μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του στα social media αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην ενεργό δράση, θέτοντας ένα ερώτημα, μάλλον ρητορικό, αφού απάντησε ο ίδιος. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Xθες έζησα μια μοναδική εμπειρία να τρέξω στον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτό που ένιωσα. Στα τελευταία 10 χμ το μόνο που μου έδινε δύναμη να συνεχίσω ήταν η σκέψη του γιου μου.

Για αυτό και του αφιερώνω αυτό το μετάλλιο. Το αποκορύφωμα των συναισθημάτων ήταν τη στιγμή που μπήκα στο στάδιο, έτρεμα ολόκληρος. Με χρόνο 4:04 είμαι ικανοποιημένος! Άλλο είναι το σημαντικό όμως.

Η ζωή σε βάζει κάποιες φορές σε δύσκολες καταστάσεις, στις οποίες πρέπει να ανταπεξέλθεις, και να τις ξεπεράσεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να μην το βάζετε κάτω να πιστεύετε στον εαυτό σας και πιστέψτε με ότι θα τα καταφέρετε.

Να θέτετε στόχους! Και επειδή εγώ όσους στόχους έβαλα μέχρι στιγμής, με πολύ αγώνα, τους κατάφερα, μου έχει μείνει άλλος ένας. Όλη μου η ζωή ήταν γεμάτη μάχες, και ήμουν, είμαι και θα είμαι μαχητής, μήπως ήρθε η ώρα να ξαναγυρίσω σε αυτό που αγαπάω; Θεωρώ πως ναι».

Χθες έζησα μια μοναδικη εμπειρία να τρέξω στον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτό που ένιωσα. Στα τελευταία 10 χμ το μόνο που μου έδινε δύναμη να συνεχίσω ήταν η σκέψη του γιου μου. Για αυτό και του αφιερώνω αυτό το μετάλλιο. Το αποκορύφωμα των συναισθημάτων ήταν τη στιγμή που μπήκα στο στάδιο, έτρεμα ολοκληρος. Με χρόνο 4:04 είμαι ικανοποιημένος! Άλλο είναι το σημαντικό ομως. Η ζωή σε βάζει κάποιες φορές σε δύσκολες καταστάσεις, στις οποίες πρέπει να ανταπεξέλθεις, και να τις ξεπεράσεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να μην το βάζετε κάτω να πιστεύετε στον εαυτό σας και πιστέψτε με ότι θα τα καταφέρετε. Να θέτετε στόχους! Και επειδή εγώ όσους στόχους έβαλα μέχρι στιγμής, με πολύ αγώνα, τους κατάφερα, μου έχει μείνει άλλος ένας. Όλη μου η ζωή ήταν γεμάτη μάχες, και ήμουν, είμαι και θα είμαι μαχητής, μήπως ήρθε η ώρα να ξαναγυρίσω σε αυτό που αγαπάω???θεωρω πως ναι!#running #marathon #kickboxing

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandros Nikolaidis (@alexandros_bb_nikolaidis) στις

Photo άρθρου by Studio Karteris