25/04/2024

Αλέξανδρος Μαυροματίδης: Έδειξα τις δυνατότητες μου

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Ο Αλέξανδρος Μαυροματίδης είχε μία πολύ καλή εμφάνιση, στο τουρνουά της Αιδηψού, όπου αντιμετώπισε τον Rezzka Cecxladze και πέτυχε την νίκη. Ο ίδιος δήλωσε πως ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, να δείξει την αξία του.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη νίκη μου, γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω τις δυνατότητες μου απέναντι σε έναν αθλητή που είναι ανερχόμενος και πολύ φορμαρισμένος αυτή την εποχή», μας τόνισε αρχικά και συνέχισε μιλώντας για τους στόχους του.

«Παίζω δυνατό αγώνα στην Κέρκυρα στη διοργάνωση Χplosion που ο κος Παύλος Καπώνης μας «προσκάλεσε» και στόχος μου είναι μια καλή εμφάνιση και φυσικά η νίκη».

Ο Μαυροματίδης στην συνέχεια μας αποκάλυψε πως θα ήθελε μία ρεβάνς με τον Αλέξανδρο Φιλιππίδη του BG Academy.

«H αλήθεια είναι ότι ο Rezzka ήταν μέσα στα πλάνα μου να τον συναντήσω ,όπως και έγινε, ίσως αν ήταν πιο κοντά στα κιλά μου θα θελα μια «ρεβάνς» με τον Φιλιππίδη του BG Αcademy».

Τέλος ο αθλητής των Ποντίκα- Ναζαρένκο εκθείασε το προπονητικό του team.

« Οι προπονητές μου, ο Βλαδίμηρος Ναζαρένκο πρώτα (εκείνος με είχε αναλάβει για πολύ καιρό και είχαμε δουλέψει πολύ μαζί)και  η Αναστασία Ποντίκα έπειτα, ήταν αυτοί που πρώτοι πίστεψαν σε μένα και με «ανέδειξαν», δίνοντας μου συνεχόμενες ευκαιρίες-προοπτικές».