24/04/2024

Ακόμα δύο δυνατές Eλληνο-Κυπριακές μάχες στο «KIMBO Cyprus» 27 Ιουνίου στην Λάρνακα !

Δύο ακόμα πολύ σκληρές μάχες βάζει στο καλεντάρι του το ‘KIMBO Cyprus’ στις 27 Ιουνίου στην Λάρνακα ανάμεσα σε Έλληνες και Κύπριους μαχητές . Διαβάστε την ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Αρχικά ο Έλληνας πρωταθλητής ένα από τα κορυφαία ονόματα στα -67 κιλά ο Γιώργος Μουστάκης με προπονητή τον Παναγιώτη Δρίνα,  μετά την νίκη του στο ‘Best Fighter’ της Αθήνας θα αναμετρηθεί για τίτλο  στην Κύπρο .

Απέναντί του θα βρει σε αναμέτρηση Kick Boxing τον Σταύρο Γρηγορίου, έναν σκληρό και ανερχόμενο αστέρι  που προπονείται μαζί με τον Χρήστο Νικολάου στο Paphos Fight Club, θέλοντας να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται στην διοργάνωση να ξεχωρίσει απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο .

Επίσης ο 16χρονος Έλληνας μαχητής Αντώνης Στρούτζαλης  με προπονητή τον Χρήστο Πετρίδη θα ανοίξει την κάρτα της διοργάνωσης σε αναμέτρηση Thai rules Νέων Ταλέντων απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο .Πρόκειται για τον Σάββα Μιχαήλ που είναι 2 φορές πρωταθλητής WMF , καθώς και 2 φορές ευρωπαϊκός πρωταθλητής WKU , ενώ κατέχει και εθνικό τίτλο WKF προπονούμενος στο Lumpinee Gym στην Λεμεσό .

Στο βιογραφικό του έχει επιπλέον προπονήσεις σε μεγάλα camps στην Ταϊλάνδη έχοντας ήδη εντυπωσιακό ρεκόρ με 57 αγώνες όπου μετρά 56 νίκες και 1 ήττα .

Δύσκολες μάχες για γερά νεύρα από την αρχή λοιπόν της κάρτας αγώνων του KIMBO Cyprus στις 27 Ιουνίου στην Λάρνακα .»

received_949739618410780

received_10155613822065005