26/04/2024

Αιμιλία Καπρή: Πίστευα πως θα φτάσω στο μετάλλιο

efs-websitebanner-adv

Η Αιμιλία Καπρή είναι μία φιλόδοξη αθλήτρια που παρά το νεαρό της ηλικίας της κατάφερε να διακριθεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Ο επόμενος στόχος της όπως αναφέρει είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

«Επόμενος στόχος μου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και το Athens Challenge γιατί θέλω να αποκτήσω εμπειρία, μέχρι το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της WAKO που θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι. Θα ήθελα σίγουρα να παίξω σε κάποια επαγγελματική βραδιά ή κάτι τέτοιο, θα μου άρεσε πολύ», τόνισε αρχικά η νεαρή kickboxer που στη συνέχεια αναφέρθηκε για το μετάλλιο που κατέκτησε.

«Πίστευα πως θα φτάσω στο μετάλλιο γιατί το ήθελα πολύ. Ονειρευόμουν γι’αυτή την στιγμή αλλά ήθελα ακόμα πιο πολύ να φτάσω στο χρυσό για να ακουστεί ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας. Θα το καταφέρω σίγουρα την επόμενη φορά»,υπογράμμισε η Κάπρη που έστειλε μήνυμα μέσω της διάκρισης της σε όλους τους Έλληνες.«Πρέπει να προσπαθούμε και ποτέ να μην τα παρατάμε. Να ακολουθούμε τα όνειρα μας και να προσπαθούμε να δείχνουμε ότι η Ελλάδα είναι εκεί και μπορεί να τα καταφέρει».

Τέλος η νεαρή αθλήτρια του Δημήτρη Δημητρίου αναφέρθηκε για την εμπειρία της στο γυμναστήριο του Conor McGregor, όπου προπονήθηκε, ενόσω ήταν στο Δουβλίνο.

«Η σχολή του McGregor για μένα ήταν ότι καλύτερο. Είχε τα πάντα. Ξεχωριστό χώρο για το κάθε τι. Είχε χώρο για βάρη και πολλά όργανα. Κλουβί πάρα πολύ μεγάλο. Το καλύτερο που έχω δει μέχρι τώρα. Τεράστιο χώρο για grappling. Eπίσης και για το kickboxing θεωρώ ότι πρέπει όλες οι σχολές να είναι το ίδιο οργανωμένες». 

κραταιος-768x230