20/04/2024

Αθηνά Ευμορφιάδη: «Μία νίκη στο Gods of War θα δώσει ώθηση στην καριέρα μου»

Μία από τις πρωταγωνίστριες του event θα είναι η Ευμορφιάδη που κοιτάει να επιστρέψει σύντομα στο Bellator

Την Alica Bazhukova υποδέχεται στις 20 Δεκεμβρίου η Αθηνά Ευμορφιάδη που θα είναι μία εκ των Ελλήνων μονομάχων στην main card του promotion.

Η υψηλόσωμη kickboxer μετά τις εμπειρίες σε διοργανώσεις υψηλού επιπέδου όπως το Bellator επιστρέφει για μία μάχη στα πάτρια εδάφη, εξίσου σημαντική και στο κομμάτι της ψυχολογίας.

«Ο στόχος μου πλέον σε αυτό το ματς και σε κάθε ματς είναι να δείχνω ποσό ανεβασμένο είναι το επίπεδο της τεχνικής μου κατάρτισης, της δύναμης μου, και της τακτικής μου.

Σε κάθε παιχνίδι αλλάζω εντελώς την τακτική μου. Δεν θα δείτε ποτέ να παίζω ίδιο στιλ, πάντα δουλεύω με βάση τις αντιπάλους μου και πάντα αυτό δυσκολεύει την αντίπαλο, γιατί άλλο περιμένει και άλλο βλέπει.

Η ψυχολογία είναι το 90% στον αθλητή και εννοείτε πως η ψυχολογία ανεβαίνει σε κάθε νίκη. Στόχος μου είναι η νίκη και αυτή την φορά δεν θα μου την στερήσει κανείς».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της Ευμορφιάδη που απάντησε για τις λιγοστές επιλογές που έχει εντός συνόρων για αγώνες.

«Εντός συνόρων παίζουν όπως συμφέρει την κάθε μία. Δεν με κρατάει πίσω αυτό αν και θα ήθελα εννοείτε να έχω περισσότερους αγώνες», υπογραμμίζει ενώ στο τέλος αφήνει «παράθυρο» επιστροφής της στο Bellator.

«Οι πόρτες του Bellator για μένα δεν έκλεισαν ποτέ. Το ότι έπαθα ένα σοβαρό τραυματισμό πάνω στην μάχη δεν αναιρεί το γεγονός ότι είμαι καλή αθλήτρια. Η επιστροφή μου στο Bellator πιστεύω ότι θα να είναι σύντομa ξανά.

Το GOW είναι πλέον μια από τις καλύτερες διοργανώσεις παγκοσμίως, που μπορεί να προσφέρει μεγάλα ματς στην καριέρα ενός αθλητή. Μια νίκη ή μια καλή εμφάνιση σε αυτές τις διοργανώσεις μπορεί να σου δώσει τεράστια ώθηση και ευκαιρίες στο εξωτερικό».