29/03/2024

Αθηνά Ευμορφιάδη: Δεν με νοιάζει το αήττητο της Baars, είμαι αποφασισμένη να γίνω η καλύτερη Ελληνίδα kickboxer

Η επιστροφή της Αθηνάς Ευμορφιάδη τον τελευταίο ένα χρόνο στην μαχητική σκηνή είναι γεμάτο εκπλήξεις. Διανύει την καλύτερη περίοδο στην καριέρα της και αυτό έρχεται να δέσει με το μεγάλο ματς κόντρα στην Jorina Baars στις 6 Απριλίου στο Bellator. 


Πρόκειται για αθλήτρια που όχι απλά έχει κερδίσει την Cris Cyborg σε αγώνα thai, αλλά έχει και ένα τρελό ρεκόρ 43 νικών και τριών ισοπαλιών.

Αυτό δεν πτοεί την Ευμορφιάδη που είναι αποφασισμένη όπως λέει να ανακηρυχθεί η καλύτερη kickboxer της χώρας! Αναλυτικά όσα ενδιαφέροντα ανέφερε στην σελίδα της.

«Μία τεράστια εμπειρία με περιμένει με την αήττητη αντίπαλο μου Jorina Baars. Είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω την αντίπαλο μου, είμαι έτοιμη να ανέβω ακόμα πιο ψηλά αγωνιστικά.

Ένας δύσκολος αγώνας για την καριέρα μου. Χάσω – κερδίσω, έχω να πάρω πάρα πολλά. Μια τεράστια εμπειρία με περιμένει. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά με την ομάδα μου έχω χάσει 5 κιλά και όλα είναι έτοιμα για την τελική ευθεία.

Δεν με τρομάζει που είναι αήττητη και το ποια έχει κερδίσει. Θέλω να δώσω ένα δυνατό αγώνα, ένα δυνατό θέαμα για το παγκόσμιο κοινό του Kick Boxing Bellator.

Είμαι αποφασισμένη να κερδίσω τον τίτλο της καλύτερης Ελληνίδας Kick Boxer. Κερδίσω ή ηττηθώ και όχι μόνο. Έχω έναν στόχο και θα τον κατακτήσω. Θα δείτε ένα πολύ δυνατό αγώνα αυτό έχω να υποσχεθώ μόνο τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζει κανείς και όλα είναι απρόβλεπτα.

Εύχομαι να γυρίσω υγιής και να απολαύσω και εγώ με την οικογένεια μου τις άγιες μέρες που έρχονται. Εύχομαι η Ελληνική σημαία μας να υψωθεί στην Βουδαπέστη. Με αγάπη και με σεβασμό προς όλους. Εύχομαι καλές γιορτές να έχετε με πολύ πολύ υγεία».