28/03/2024

Αγώνες προς τιμήν του Σίμου Ζαχόπουλου στη Καβάλα με μεγάλα ονόματα και παγκόσμιο τίτλο!

 

Όλοι θα είναι εκεί! Σοφοκλέους, Χαχαμίδης, Στοφορίδης, Γαϊτατζής…

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον project θα λάβει μέρος την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καλαμίτσας στην Καβάλα προς τιμήν της μνήμης του Σίμου Ζαχόπουλου. Ο σύλλογος που ο ίδιος ίδρυσε, δηλαδή, ο «Σύλλογος Πανελληνίου Παγκρατίου Αθλήματος», που πλέον έχει υπαχθεί στο τμήμα «Μαχητικών Αθλημάτων» του Ερασιτέχνη Α.Ο.Καβάλα, σε συνδιοργάνωση με τη «Δημωφέλεια» του Δήμου Καβάλας, θα παρουσιάσουν τους αγώνες «Old School Fighting», που επιμελείται ως promoter αγώνων, πλέον, ο Δημήτρης Πουρουτζόγλου και το «Fight Gym Pouroutzoglou». 

 

Μεγάλα ονόματα και τίτλος Κόσμου!

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει αρκετά ενδιαφέροντα pre game παιχνίδια, ενώ τα main event της βραδιάς θα ξεκινήσουν στις 21.00’ και θα περιλαμβάνουν μεγάλα παιχνίδια, με εγνωσμένα ονόματα στο χώρο του ελληνικού kick boxing. Το κλου της βραδιάς να είναι αδιαμφισβήτητα ο αγώνας για τη διεκδίκηση του παγκόσμιου τίτλου της Word Profi, από τον Καβαλιώτη, Γιάννη Σοφοκλέους, κόντρα στο Ρουμάνο, Alexandria Daniel.

Θα πρέπει να τονιστεί πως η επιλογή των ξένων παικτών έγινε με ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή, από τον εκπρόσωπο του SuperKombat στην Ελλάδα, Χρήστο Παπαναγιώτου.

Μεγάλη επιστροφή στα πάτρια εδάφη και για τον άλλο Καβαλιώτη fighter, το Λευτέρη Χαχαμίδη. Ο «Μr.X» θα αγωνιστεί μετά από πολλά χρόνια μπροστά στο δικό του κοινό, κόντρα στο Ρουμάνο, Razvan Relinchi.

Το… σόου συνεχίζεται με την παρουσία του Γιάννη Στοφορίδη! Ο «Destroyer» θα αγωνιστεί με το Ρουμάνο, Dorin Robert.

Οι μάχες συνεχίζονται με τη διεκδίκηση της ζώνης του πρωταθλητή Ελλάδος, της World Profi, από τον Καβαλιώτη, Κώστα Γαϊτατζή.

Και το θέαμα δε σταματάει εκεί, μιας και θα αγωνιστούν ακόμη, σημαντικά ονόματα του ελληνικού kick boxing, όπως ο Στέλιος Παπαδόπουλος, ο Θόδωρος Παπάζογλου, ο Σωτήρης Μορφούλης, ο Λάζαρος Στάλιος και ο πολλά υποσχόμενος 11χρονος, Παναγιώτης Τσοχαταρίδης. Ενώ θα γίνει και ένας αγώνας Kyokushin Karate, μεταξύ του Ζήση Λούσιου και του Νίκου Παπαδόπουλου.

Η βραδιά θα περιλαμβάνει ακόμη αρκετά χάπενιγκ, όπως επιδείξεις ΜΜΑ, Αυτοάμυνας, Fitness Bodybuilding, κ.ά.

* Τη διοργάνωση θα παρουσιάσει, ο δημοσιογράφος, Γιώργος Νελόπουλος.

Να σημειώσουμε εδώ την εξαιρετικά καλόγουστη και επιτυχημένη αφίσα της διοργάνωσης!