18/04/2024

Αγώνας PPV το Πασάι-Τσακανίκας!

Σε περίπτωση που στην Ελλάδα πουλούσαν οι διοργανώσεις PPV στην τηλεόραση και το διαδίκτυο, ίσως τότε μία δεύτερη μάχη μεταξύ των πιτσιρικάδων Πασάι – Τσακανίκα να ήταν αυτό που λέμε όλα τα… λεφτά!

Ο Μάριος Πασάι από τους FIGHTERS αν και νεαρής ηλικίας έχει ήδη καταφέρει να κεντρίσει τα… βλέμματα πολλών promoters γεγονός που γίνεται ξεκάθαρο από τη μάζα αγώνων που έχει στο δελτίο του.

Χθες, όμως, τολμούμε να γράψουμε ότι ήταν η πρώτη φορά που ο Πασάι δυσκολεύτηκε τόσο πολύ! Ούτε στο Gladiatos Night της Χαλκίδας ο πολυδιαφημισμένος Clunder δεν του… κατέστρεψε με τόση επιτυχία το παιχνίδι του.

Ο… καταστροφέας, λοιπόν, από το Αγρίνιο Θωμάς Τσακανίκας μας εντυπωσίασε… Κόντραρε στα ίσα τον ταλαντούχο Πασάι και λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη, που τελικώς χάλασε χάρη στην εμπειρία του Μάριου που με δύο καλά… κοψίματα στα πλευρά στο τέλος του αγώνα πήρε αυτό που ήθελε.

Ο Αγρινιώτης είναι μικρός ακόμα, αλλά το γεγονός ότι έχει ψυχή και δεξί κροσέ… φωτιά πρέπει να κρατήσει τους προπονητές του ξάγρυπνους, ώστε να τον μετατρέψουν σε νοκάουντερ!