26/04/2024

Αγώνας Μελέτη-Μάρκου σε Ελλάδα και Αλβανία και ονειρικό ντέρμπι στα…80 με Τζώτζο και Μπασάρ

Ο αγώνας του Μελέτη Κακουμπάβας στο Muay Thai Grand Prix μας έπεισε για μία ακόμη φορά πως είναι μονόδρομος η μάχη του με τον Φλοριάν Μάρκου. 


Μπορεί αυτή την στιγμή που μιλάμε να μην υπάρχουν διαπραγματεύσεις για το κορυφαίο παιχνίδι που μπορεί να γίνει στην χώρα, ωστόσο ο ανεβασμένος Μελέτης δείχνει πως είναι η κατάλληλη στιγμή να αντιμετωπίσει τον Φλοριάν.

Και επειδή το hype που έχουν χτίσει οι δύο αθλητές στις χώρες τους είναι τεράστιο, θα βλέπαμε ιδανική την περίπτωση να γίνει ένας αγώνας στην Ελλάδα και ένας στην Αλβανία.

Πρόκειται για δύο αγώνες που θα έφερναν σημαντικές απολαβές και στους δύο μαχητές, χωρίς να χρειάζεται ο promoter που θα βάλει τα χρήματα, διότι τα έσοδα και μόνο από τον κόσμο που θα έδινε το παρών σε δύο τέτοια ματς θα ήταν αρκετός.

Έτσι και το Αλβανικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει τον Μάρκου ξανά από κοντά με έναν δυνατό αντίπαλο όπως ο Μελέτης αλλά και ο Κακουμπάβας μπροστά στο κοινό του, θα είχε την ευκαιρία να δώσει ένα ματς που θα…γκρέμιζε γήπεδο με τον TNT.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Μάρκου έχει δυναμικό κοινό και στην Ελλάδα, οπότε είναι δεδομένο πως ένα τέτοιο ματς θα γέμιζε το γήπεδο και θα εκτόξευε τα μαχητικά αθλήματα και των δύο χωρών.

Ντέρμπι Τζώτζου- Μπασάρ στο kickboxing

O Γιάννης Μπασάρ κέρδισε μία πολύ δυνατή τετράδα στο grand prix στο στυλ του kickboxing. Κατά την διάρκεια των δύο παιχνιδιών, έδειξε στοιχεία υψηλής τεχνικής, ήταν δυνατός και ανθεκτικός μέχρι τέλους.

Δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και τι καλύτερο, από το να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή της WKN Νίκο Τζώτζο που επίσης κέρδισε μία σπουδαία τετράδα στο «The Battle». Το match up μοιάζει ιδανικό στην κατηγορία των…80 και θα μπορούσε να στηρίξει ακόμα και ένα main event διοργάνωσης.