29/03/2024

Αγγελική Bασιλειά: Πήρα την πρώτη θέση αλλά μπορώ να διορθωθώ

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στα -60 κιλά είναι πλέον η Αγγελική Βασιλειά που στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα kickboxing κατέκτησε την πρώτη θέση. Η ίδια δήλωσε δήλωσε σχετικά: «Πιστεύω πως ή απειρία μου πάνω στο άθλημα επηρέασε την απόδοση μου. Θα μπορούσα σίγουρα να παίξω πολύ πιο επελευθερωμενα. Παρ’ όλα αυτα είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Ο στόχος μου από την αρχή ήταν ή κατάκτηση της 1ης θέσης που θα μου εξασφαλιζε και τη συμμετοχή μου στην εθνική ομάδα. Από κει και πέρα υπάρχει πολύ χρόνος για διορθώσεις.

Ο επόμενος στόχος μου είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα στο taekwondo itf όπου είναι και το βασικό μου άθλημα . Φέτος έχω να υπερασπιστώ την περσινή πρώτη θέση που κατέκτησα στα -57kg και να εξασφαλίσω τη συμμετοχή μου στην εθνική ομάδα για το πανευρωπαϊκό του 2016 που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο μου Α.Σ. Πολίχνης, τον δάσκαλο μου Αναστασιάδη Χαράλαμπο και τον coach μου Νικολαϊδη Μπάμπη για τη στήριξη και τη βοήθεια τους. Το 2015 κύλισε σχεδόν άψογα. Κατέκτησα την πρώτη θέση στο πανελλήνιο taekwondo itf πρώτη θέση στο light kick boxing πρώτη θέση στο european king of taekwondo ενώ χάθηκε στην παράταση ο τελευταίος μεγάλος μου στόχος που ήταν ή πρόκριση για το παγκόσμιο το καλοκαίρι που μας πέρασε. Σίγουρα όλα αυτά θα ήταν απλά ένα όνειρο χωρίς τη βοήθεια των συνεργατών μου. Του φυσικοθεραπευτή μου Σάκη Βασιλιά του γυμναστή μου Βαγγέλη Τάκου Του εργοφυσιολογου μου Ζιωγα Γιώργου και της διατροφολογου μου Ειρήνης Κοΐδου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους…».