27/04/2024

Αβραμίδης, ο δεύτερος του Παπαναγιώτου στο Ντουμπάι

Ο Χρήστος Παπαναγιώτου ανακοίνωσε τον δεύτερο, ταλαντούχο μαχητή που θα παίξει στη διοργάνωση Knock Out Night στο Ντουμπάι.


Μετά από τον Γιώργο Βερώνη του EFL Academy, λοιπόν, τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του έχει μπροστά του ο Χρήστος Αβραμίδης.

Ο μαχητής του Στέλιου Σκέμπη και του τμήματος Kickboxing του Άρη Θεσσαλονίκης θα δώσει το «παρών» στη μεγάλη βραδιά με τίτλο Knock Out Night, που θα διεξαχθεί στις 3 Μαΐου στο Ντουμπάι στην οποία θα παρευρεθούν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα των μαχητικών αθλημάτων, σπουδαίοι superstars, αλλά και ανερχόμενοι αθλητές από την Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική.

Η αποστολή έχει οργανωθεί από τον μάνατζερ και προμότερ Χρήστο Παπαναγιώτου και ο Χρήστος Αβραμίδης θα είναι ένας από τους πέντε μαχητές που επιλέχθηκαν από την Ελλάδα για να αγωνιστούν μπροστά σε θρύλους του αθλήματος σ’ ένα φαντασμαγορικό event.

Ο αντίπαλος του Χρήστου Αβραμίδη, που θα ανακοινωθεί σύντομα, θα είναι Τούρκος μαχητής παγκόσμιας κλάσης με συμβόλαιο στο GLORY. Γεγονός που ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών στα ύψη και του ανοίγει νέους ορίζοντες στην καριέρα του.