26/04/2024

Αήττητη και στο Komodo η Μυτιλινάκη

Αψεγάδιαστο παρέμεινε το ρεκόρ της Ελένης Μυτιλινάκη και στο Komodo χθες βράδυ, με την νεαρή αθλήτρια να μετράει πλέον 20 νίκες στο kickboxing.


Η παίκτρια του Γιάννη Μποτώνη έκανε καλή εμφάνιση απέναντι στην Κατερίνα Αποστολίδου με το ματς να λήγει στο τέλος του δεύτερου γύρου με εγκατάλειψη.

Οι δύο αθλήτριες έπαιξαν με περίσσιο πάθος, αλλά η Μυτιλινάκη ήταν αυτή που πίεσε περισσότερο και είχε τα πιο δυνατά χτυπήματα. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Μποτώνη για την νίκη της αθλήτριας του αλλά και του νεαρού Παναγιώτη Ναβροζίδη.

«Τι να πω για το κορίτσι μου. Όσοι ήσασταν χτες στην διοργάνωση καταλάβατε γιατί είναι η καλύτερη 17 χρονών αθλήτρια στην Ελλάδα και ότι καλύτερο έχουμε να δείξουμε τα επόμενα χρόνια Eleni The only one Mitilinaki.

Το μικρό μου λιονταράκι Panagiotis The Lion Navrozidis ξανά νικητής και ασταμάτητος. Θέλω να πω συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου στους διοργανωτές Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο, Νίκο Κρητικό και φυσικά στον Διονύση Φιλιππόπουλο γιατί η βραδιά ήταν πολύ δυνατή και άκρως επαγγελματική.
Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου όσο και στους αθλητές μου».