19/04/2024

Ήττα για Αλφόνσο Κόστα που το πάλεψε στην Γαλλία

Ο αθλητής του Γιάννη Θεοφάνους είχε δύσκολο έργο απέναντι στον Jordan Lepinay για τον παγκόσμιο τίτλο της ISKA.


Τελικά ο Αλφόνσο Κόστα ηττήθηκε με νοκ άουτ στον τρίτο γύρο στο main event της βραδιάς. Ο προπονητής του Κόστα μετά το τέλος του παιχνιδιού έκανε τον απολογισμό της βραδιάς.

«Νικητής ο Γάλλος στο τέλος του 3ου γύρου με Νοκ Άουτ. Σκληρή μάχη και για τους 2 αθλητές αλλά ο Γάλλος σταμάτησε τον Αλφόνσο με ένα δυνατό συνδυασμό κροσέ.

Ο αθλητής μας είναι καλά στην υγεία του, επιστρέφουμε στην Ελλάδα γεμάτοι εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν για τον επόμενο αγώνα του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γάλλο διοργανωτή για τον σεβασμό που μας έδειξε όπως και ο αντίπαλος μας, για την φιλοξενία τους αλλά και για το ήθος των 3000 θεατών που έσπευσαν να χειροκροτήσουν και να συγχαρούν τον αθλητή μου για την μαχητικότητα του.

Ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως οφείλω να πω στον πρόεδρο της Iska Hellas Στέλιο Πολίτη για αυτό τον μεγάλο αγώνα που έκλεισε και εμπιστεύτηκε τον αξιόμαχο Αλφόνσο Κόστα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Νικητής ο Γάλλος στο τέλος του 3ου γύρου με Νοκ Άουτ. Σκληρή μάχη και για τους 2 αθλητές αλλά ο Γάλλος σταμάτησε τον Αλφόνσο με ένα δυνατό συνδιασμό κροσέ. Ο αθλητής μας είναι καλά στην υγεία του, επιστρέφουμε στην Ελλάδα γεμάτοι εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν για τον επόμενο αγώνα του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γάλλο διοργανωτή για τον σεβασμό που μας έδειξε όπως και ο αντίπαλος μας, για την φιλοξενία τους αλλά και για το ήθος των 3000 θεατών που έσπευσαν να χειροκροτήσουν και να συγχαρούν τον αθλητή μου για την μαχητικότητα του. Ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως οφείλω να πω στον πρόεδρο της Iska Hellas Στέλιο Πολίτη για αυτό τον μεγάλο αγώνα που έκλεισε και εμπιστεύτηκε τον αξιόμαχο Αλφόνσο Κόστα. OSU

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωάννης Θεοφάνους (@theofanousj) στις