18/04/2024

Ήρωας ο προπονητής Γιώργος Καριώτης: Έπεσε ένας πυρακτωμένος βράχος πάνω του και επέζησε!

Καλά στην υγεία του είναι ο Πατρινός προπονητής Γιώργος Καριώτης που υπηρετώντας το πυροσβεστικό σώμα της προηγούμενη Τρίτη, στην Ζαχάρω της Ηλείας, κατέβηκε σε ένα φαράγγι για να σβήσει μία εστία φωτιάς.


Τότε άκουσε ένα τρομερό θόρυβο και γυρνώντας είδε έναν τεράστιο πυρακτωμένο βράχο σε απόσταση 20 πόντων. Τον χτύπησε στο κεφάλι και στο πρόσωπο, ρίχνοντας τον κάτω. Εκείνος όπως μας λέει, ενώ κατρακυλούσε στα βράχια, προσπαθούσε να μην χάσει τις αισθήσεις του.

Τελικά κατάφερε και στάθηκε στα πόδια του, έκανε εκ νέου αναρρίχηση μέχρι να βρεθεί ένα αυτοκίνητο να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.Οι συγκλονιστικές περιγραφές της περιπέτειας που έζησε, συγκίνησαν όλο το Πανελλήνιο για το θάρρος και την ανδρεία που έδειξε ο έμπειρος προπονητής kickboxing.

Όλη η αθλητική κοινότητα βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών αλλά και σημαντικοί άνθρωποι που του έδωσαν συγχαρητήρια για το θάρρος του και του ευχήθηκαν καλή ανάρρωση.

Ο Καριώτης θα μείνει για άλλες δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο, έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά έχει γίνει αρκετά μεγάλη ζημιά στην μύτη και στα ζυγωματικά του προσώπου του.

Εμείς να του ευχηθούμε καλή ανάρρωση και να επιστρέψει σύντομα στις προπονήσεις που τόσο αγαπάει.