28/03/2024

Έτοιμος για Κ-1 o Xατζηχρόνογλου…

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Ο Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου δίνει το ένα ματς μετά το άλλο, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή για την μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του, το Κ-1 World Max στις 15 Δεκεμβρίου. Ο ίδιος δηλώνει στο Fightsports. gr πανέτοιμος για τον αγώνα του με τον Νικόλα Κελέκη ενώ μίλησε και για τα… κέρδη στον αγώνα του με τον Cheick Sidibe στην Ρωσία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αλέξανδρε πλησιάζει η μεγάλη ώρα… Πως είσαι αγωνιστικά και ψυχολογικά;
Είμαι πανέτοιμος ψυχολογικά και σωματικά. Έχω δώσει δύο αγώνες την τελευταία περίοδο σε Τουρκία και Ρωσία. Έχασα με τον Πολωνό αντίπαλο μου για ένα σημείο ενώ και στην Ρωσία έχασα στις λεπτομέρειες.
Τον Νικόλα τον Κελέκη τον έχεις «κατασκοπεύσει»;
Γνωρίζω το στυλ του και ξέρω τα αδύνατα σημεία του και εκεί θα τον χτυπήσω!!!
Ένα σχόλιο για τον αγώνα σου στην Ρωσία με τον Sidibe ;
Ο πρώτος γύρος έδειξε ξεκάθαρα πως είναι ένας αντίπαλος που μπορώ να κοντράρω. Με διαφορετική τακτική  θα τον είχα πάρει τον αγώνα. Εκεί με είδαν άνθρωποι και κατάφερα να κλείσω αγώνες το επόμενο διάστημα.
Σε βλέπουμε σε πολλές διοργανώσεις. Ο στόχος σου είναι να έχεις πολλά παιχνίδια στη… πλάτη σου;
Αυτή είναι η δουλειά μου, κάθε 15 μέρες να έχω και έναν αγώνα. Όσο δεν έχω τραυματισμούς θα με βοηθάει η συγκεκριμένη ροή των αγώνων και αγωνιστικά.
Ένα φαβορί για το Κ-1 μπορείς να μας δώσεις;
Δεν υπάρχει φαβορί μόνο νικητής. Αυτός λέγεται Μιχάλης Ζαμπίδης!!! Όσο για τα άλλα ματς αναμένεται να γίνουν πολύ δυνατές μάχες και θα δούμε ωραία παιχνίδια.