28/03/2024

Έτοιμοι οι μαχητές του Mogadam για το Hall of Champions

Σταύρος Γεωργίου και Αντώνης Βερούτης παίρνουν θέση μάχη στην νεοσύστατη διοργάνωση Hall of Champions του Αντρέα Καλύμνιου με αντιπάλους τους Veliai Ernald και Marco Marcelo. 


Οι δύο μαχητές του Royal Academy μίλησαν στο Fightsports.gr για τις μάχες που δίνουν στις 14 Οκτωβρίου. Ξεκινώντας με τον παλιό της παρέας Γεωργίου τόνισε σχετικά:

«Eίμαι έτοιμος για το Ηall of Champions. Ο στόχος μου είναι να παίξω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Να το ευχαριστηθώ εγώ αλλά και οι θεατές. Αγωνιστικά θεωρώ ότι είμαι σε πολύ καλό επίπεδο και με την βοήθεια του δασκάλου μου Achillea Mοgadamσυνεχίζουμε την προετοιμασία μας με ακόμη περισσότερη όρεξη.

Καλώ λοιπόν όλους… φίλους γνωστούς αλλά και ανθρώπους που αγαπούν και υποστηρίζουν το άθλημα να έρθουν στις 14/10 στο κλειστό στάδιο νέου Ηρακλείου για να μας παρακολουθήσουν από κοντά και να απολαύσουν ένα καταπληκτικό θέαμα».

Την σκυτάλη των δηλώσεων πήρε στην συνέχεια ο Βερούτης που όπως λέει έχει δουλέψει σκληρά γι’αυτή την πρόκληση.

«Δουλεύω σκληρά και καθημερινά στις προπονήσεις μαζί με τον δάσκαλο μου Aχιλλέα Mogadam και είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος για τον αγώνα. Θα τα δώσω όλα και ο στόχος μου είναι μόνο η νίκη. Καλώ όλους τους φίλους μου και τους ανθρώπους του χώρου που αγαπούν το άθλημα να έρθουν να μας δουν από κοντά και να μας υποστηρίξουν».