28/03/2024

Έτοιμοι για το παγκόσμιο πρωτάθλημα kick boxing οι Gerontis fighters

Εντός των ημερών θα αναχωρήσει ο πανευρωπαϊκός πρωταθλητής των Gerontis fighters Τζανίδης Ανδρέας, εν όψει του επίσημου παγκοσμίου πρωταθλήματος kick boxing. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Gerontis Fighters.


«Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα event πολεμικών τεχνών παγκοσμίως μιας και θα συμμετάσχουν αθλητές που συνδυάζουν πολυετή εμπειρία, με άριστες επιδόσεις. 
Μετά από πολύμηνη προετοιμασία, εξειδικευμένα και συνδυαστικά προγράμματα προπόνησης δίπλα στον προπονητή κ. Γεροντή Ιωάννη, ο Ανδρέας είναι έτοιμος να ενταχθεί στην εθνική και να δώσει τον καλύτερο του εαυτό όπως και όλη η γαλανόλευκη αποστολή.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στην Βενετία της Ιταλίας και δίπλα στα παιδιά θα βρίσκονται καταξιωμένοι ομοσπονδιακοί προπονητές οπως και σημαντικοί παράγοντες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας kick boxing, που θα στηρίζουν και θα καθοδηγούν τους αθλητές μέχρι την τελική ευθεία. 

Οι Gerontis fighters είναι ο μοναδικός σύλλογος από την Κρήτη, ο οποίος για 5ο συναπτό έτος πλαισιώνει με αθλητή του την εθνική ομάδα kick boxing και σκοπός τους είναι να το συνεχίσουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω αθλητής επέστρεψε πρόσφατα από το παγκόσμιο πρωτάθλημα taekwondo στο Μινσκ της Λευκορωσίας με την εθνική ομάδα, έχοντας κατακτήσει την 3η θέση στα τουλ εφήβων τριών Dan».