24/04/2024

Έτοιμοι για Πανευρωπαϊκό οι Gerontis Fighters!

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Gerontis Fighters με αφορμή τη συμμετοχή της ομάδας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο προπονητής Γεροντής Ιωάννης με την πολυετή εμπειρία του ως επικεφαλής προπονητής των σωματείων των gerontis fighters με δεκάδες διακρίσεις αθλητών του σε πανελλήνιο,  πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο στο ιστορικό του προετοιμάζεται με τους διακριθέντες αθλητές του για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό εαυτό στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα kickboxing που θα διεξαχθεί 1-10 Σεπτεμβρίου στα Σκόπια.

Με υπευθυνότητα και ένα ιδιαίτερο προπονητικό πρόγραμμα οι κορυφαίοι αθλητές πολεμικών τεχνών που μας γέμισαν υπερηφάνεια με τις σπουδαίες πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις τους, που μας συγκίνησαν με το ήθος και τις αθλητικές τους επιδόσεις και πρόσφεραν στα σωματεία των gerontis fighters αναρίθμητα μετάλλια μπαίνουν στην τελική ευθεία προετοιμασίας τους!

Με συνδυαστικά προγράμματα προπόνησης πάντα με την καθοδήγηση του Γεροντή Ιωάννη περνάνε σε ένα άλλο επίπεδο και νιώθουν πιο έτοιμοι από ποτέ. Όλο το καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερα πιεστικό όσων αφορά την σωματική κούραση καθώς και το άγχος των αγώνων διότι ο στόχος που έχουν θέσει είναι αρκετά υψηλός όμως «τα αγαθά κόποις κτώνται». Ο Λευτέρης Ηλιάκης χρυσός παγκόσμιος πρωταθλητής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας το 2016 μας έκανε υπερήφανους καθώς εκτός την πρώτη θεση στο βάθρο κατάφερε να κατακτήσει και τον τίτλο του πρώτου Κρητικού αθλητή που εισέπραξε αυτήν την διάκριση, και να κάνει τα σωματεία των gerontis fighters τα πρώτα που καταφέρνουν να φέρουν στην Κρήτη μια τέτοια διάκριση.

Ο Ανδρέας Τζανιδης χάλκινος πανευρωπαϊκός πρωταθλητής και ο Στρατηγακης Λευτέρης χρυσός πανελληνιονικης μετράνε αντίστροφα για την αναχώρηση τους έχοντας γερές βάσεις για να διεκδικήσουν μια αξιοζήλευτη θέση στο βάθρο. Στο πλευρό τους θα βρίσκεται όπως πάντα και ο προπονητής τους κ. Γεροντης.

Οι αθλητές και όλα τα σωματεία θα ήθελαν να ευχαριστήσουν και δημόσια την Περιφέρεια Κρήτης, τον περιφερειάρχη κ. Αρναουτακη , τον κ. Σιριγωνακη καθώς και τον δήμο Χερσονήσου οπως και την κ. Δεσποινα Πλευρακη για την στήριξη τους. Επίσης τις ακτοπλοϊκές γραμμές ANEK LINES & SUPER FAST FERRIES. 

Να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία!»