29/03/2024

Έτοιμη η Ελληνική αποστολή για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Σλοβενία

Λίγες μόλις ημέρες απομένουν για την έναρξη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος KICK BOXING Ανδρών – Γυναικών 2014 που διεξάγεται στην πόλη Maribor της Σλοβενίας από 15-22 Νοεμβρίου.

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WAKO, που αποτελεί και τη μοναδική διεθνή ομοσπονδία αναγνωρισμένη από την Ελληνική Πολιτεία στο άθλημα του KICK BOXING.

Στις 15 και 16 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η άφιξη των εθνικών ομάδων στον τόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και η ζύγιση των αθλητών. Την επομένη θα διεξαχθεί η δημόσια κλήρωση ενώ από την Τρίτη 18 Νοεμβρίου ξεκινούν οι προκριματικοί αγώνες. Στις 21 και 22 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι τελικοί ολων των κατηγοριών.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο «SPORTS HALL» DVORANA TABOR περιλαμβάνοντας την αφρόκρεμα των αθλητών από όλη την Ευρώπη καθώς πρόκειται για μια από τις υψηλότερου επιπέδου διοργανώσεις παγκοσμίως. Όπως και σε κάθε διοργάνωση της WAKO μερικοί από τους κορυφαίους αθλητές του είδους αναμένεται να παρευρεθούν και να προσφέρουν ένα δυνατό θέαμα και μια ξεχωριστή εμπειρία σε όλους τους παρευρισκομένους.

Ανάμεσα στις δεκάδες ευρωπαϊκές χώρες που θα δώσουν το παρόν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι και η δική μας. Η Ελληνική Εθνική Αποστολή αναχωρεί την Κυριακή 16 Νοεμβρίου αεροπορικώς στελεχωμένη από τους αντίστοιχους πρωταθλητές Ελλάδος – ο καθένας στην κατηγορία του – που κατέκτησαν την πρωτιά στο επίσημο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICK BOXING που διεξήχθη υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας KICK BOXING (Π.Ο.Κ.)

Ευχόμαστε καλή επιτυχία τόσο στη διοργάνωση όσο και στην Ελληνική Εθνική Αποστολή.