24/04/2024

Έτοιμες και ποιοτικές λύσεις για Ζαμπίδη

Steve Moxon, Cris Ngimbi, Albert Kraus, Chahid Oulad είναι παίκτες στα μέτρα του Μιχάλη Ζαμπίδη που θα μπορούσαν να προσελκύσουν κόσμο. Δεν συζητάμε το γεγονός πως μία μάχη με τον Μελέτη Κακουμπάβα ή τον Στάθη Μπένοφ θα έκανε πάταγο, διότι ο Iron Mike είναι κοινό μυστικό πως δεν «ψήνεται» να παίξει με Έλληνες. Οπότε οι παραπάνω λύσεις είναι ιδανικές με την κάθε μία να έχει τις ιδιαιτερότητες της.

Ο Steve Moxon είναι ο πιο δύσκολος απ’ όλους, προέρχεται από μάχη με τον Buakaw, έχει έρθει μέσα στο «σπίτι» του Ζαμπίδη στην Ελλάδα και τον έχει προκαλέσει. Δεν βλέπω κάτι πιο ιδανικό από μία τέτοια μάχη, ενώ αξιόπιστος, παρά το ότι είναι στη δύση της καριέρας του, παραμένει ο Albert Kraus. Chris Ngimbi και Chahid Oulad είναι στα μέτρα του Iron Mike, με τον δεύτερο να έχει χαρίσει αλησμόνητες μάχες και τον πρώτο να είναι αθλητής επιπέδου Κ-1 σε καλή ηλικία.

Επειδή τυγχάνει να μιλάμε με τον κόσμο, δεν θέλει επ’ ουδενί να δει τα τετριμμένα με αθλητές επιπέδου Gyunar και Merza όπως είδαμε στα προηγούμενα Iron Challenge,  επιθυμεί  κάτι διαφορετικό που θα προσελκύσει το κοινό.

Ο κόσμος των μαχητικών αθλημάτων μεγάλωσε, πλέον έχει γνώσεις και κρίση για να καταλάβει αν ο αθλητής που του φέρνουν είναι καλός ή όχι…