19/04/2024

Έτοιμα θηρία Καβαλάρης και Γκροπάι για Enfusion

Ζυγίστηκαν οι Παρασκευάς Καβαλάρης και Γιώργος Γκροπάι που αγωνίζονται αύριο στο Enfusion 64. Αναλυτικά όσα ανακοίνωσε το Glory Club Νικήτογλου:


«Δυνατή μάχη για τον 19χρονο αθλητή του Μιχάλη Νικήτογλου και του Glory Club Γιώργος Γκροπάι που θα αντιμετωπίσει αύριο στην κατηγορία των 75 κιλών, τον Γερμανό Kevin Botz στο κορυφαίο διεθνές promotion Enfusion 64 & Enfusion Talents 48 που πραγματοποιείται αύριο στην αίθουσα Eissporthalle στο Darmstadt της Γερμανίας σε live μετάδοση σε 90 κράτη.  Ο Γιώργος Γκροπάι ζυγίστηκε 75,3 kg ενώ ο Γερμανός Kevin Botz ζυγίστηκε 77 kg.

Δυνατή είναι και η αναμέτρηση στον τρίτο αγώνα του Enfusion Talents 48 του 19χρονου επίσης αθλητή του Μιχάλη Νικήτογλου Παρασκευά Καβαλάρη στην κατηγορία των 65 κιλών απέναντι στον Γερμανό Jeton Bajro.  Ο Παρασκευάς Καβαλάρης ζυγίστηκε 64,7 kg με τον Γερμανό αντίπαλο του να ζυγίζει 65 kg .

Οι Γιώργος Γκροπάι, Παρασκευάς Καβαλάρης μαζί με τον προπονητή τους Μιχάλη Νικήτογλου και τον πολύπειρο μάνατζερ Γιώργο Περγιάλη βρίσκονται από το πρωί στην Φρανκφούρτη και δηλώνουν έτοιμοι να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις του ολλανδικού promotion ‘Enfusion’.
Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν Γκροπάι και Καβαλάρη αύριο live τηλεοπτικά :  18:30 Enfusion Talents 48 και 21:00 Enfusion 64. (DK-Fightpromotion / Enfusionlive – Germany)».