26/04/2024

Έρχεται το Promofight 1!

Η διοργάνωση του Γιάννη Παγανιά είναι γεγονός!!! Ο promoter από το Αγρίνιο, μόλις πριν από λίγο μας παρέδωσε την ανακοίνωση, αναφορικά με την διοργάνωση του. Στις 7 Σεπτεμβρίου θα γίνει το πρώτο event, όπου θα συμμετέχουν αθλητές, όπως ο Ναζαρένκο, ο Ριτζάκης, η Λιναρδάτου και ο Θεοδοσίου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Το PromoFight 1 είναι η αρχή των μεγάλων διοργανώσεων μαχητικών αθλημάτων με την συμβολή 3 εταιριών του εξωτερικού: AMC Consulting E.U,   2i Power Pro Events E.U,    Southstar Group of Companies Inc USA, που σκοπό έχει την ανάδειξή των μαχητικών αθλημάτων box – kick box – muay thai – MMA και την ανάδειξή και προώθηση αθλητών και ταλέντων σε μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού. Αυτό από μόνο του αποτελεί και μία προωθητική ενέργεια της χώρας μας και του πολιτισμού μας.

Η πρώτη διοργάνωση θα υλοποιηθεί στο Αγρίνιο με συμμετοχή από κοινού του Γ.Σ. Ηρακλής  υπεύθυνος Καψιμάλης Γεώργιος και της Promofight by Paganias στο κλειστό Γυμναστήριο Αγρινίου στις 7 Σεπτεμβρίου 2013..

Εκτός των αξιόλογων μαχητών της Δυτικής Ελλάδος όπως: Αλέξανδρος Κολοκυθάς, Γιάννης Κράνης, Νίνα Γράψα, Θωμάς Τσακανίκας κ.α., θα συμμετέχουν αθλητές όπως: Πρωταθλήτρια Ελλάδος Πυγμαχίας Λιναρδάτου Χριστίνα, Πρωταθλητής Ελλάδος Βλαδίμηρος Ναζαρενκο, Θεόδωρος Ριτζάκης, Πρωταθλητής Πυγμαχίας Νίκος Θεοδοσίου και άλλων μεγάλων αθλητών που θα ανακοινωθούν άμεσα.

Επίσης κατά την διοργάνωση θα τιμηθούν Τοπικοί Φορείς – Παράγοντες και μεγάλοι Αθλητές που έχουν διαπρέψει στο εξωτερικό με τα χρώματα της Ελλάδος όπως: η πρώτη επαγγελματίας πυγμάχος Μαστροδούκα Αρετή με κατάκτηση επαγγελματικής ζώνης στην Αγγλία και πολλές φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην Πυγμαχία και το Kick boxing, o Μάριος Καπερώνης 2ος στο Παγκόσμιο κύπελλο ανδρών το 2004 καθώς και ο Αντρέας Γιαννακόπουλος Βαλκανιονίκης στη Πυγμαχία και τέως προπονητής στην Εθνική ομάδα Πυγμαχίας Γυναικών κ.α.

Θα υπάρχει πλήρης ειδησεογραφική κάλυψη από χορηγούς επικοινωνίας του μαχητικού αθλητικού χώρου και όχι μόνο.

Ευελπιστούμε στην ανάδειξη των μαχητικών αθλημάτων και των αθλητών που θα αναδειχτούν μέσω της διοργανώσεως μας, αρχής γενομένης από το Αγρίνιο.

Στόχος μας είναι η ανάδειξή – καθιέρωση της διοργάνωσης στα αθλητικά δρώμενα των εγχώριών αθλητικών διοργανώσεων.

Επίσης μέρος τον εσόδων έκτος τον Τοπικών Αθλητικών Σωματίων που θα συνεργαζόμαστε  θα δοθούν και σε Μ.Κ.Ο. που θα κρίνουμε εμείς ότι επείγει η στήριξη μας.

Οποία εταιρία επιθυμεί να προβληθεί μέσω των διοργανώσεων μας, μπορεί να επικοινωνήσει με το τμήμα Marketing με email: paganiasteam@gmail.com ή στο τηλέφωνο: 6971863977.