28/03/2024

Έρχεται το Old School 3 στην Καβάλα!

Μία διοργάνωση που έχει αφήσει το στίγμα της στο καβαλιώτικο κοινό και όχι μόνο επιστρέφει με το τρίτο event. Πρόκειται για το Old School και παρακάτω θα διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση για τη διεξαγωγή του event. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Μια ακόμη διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα στην πόλη που ανέδειξε το Kick Boxing και έβγαλε πρωταθλητές όσο καμία άλλη.

Συγκεκριμένα , την πρωτοβουλία ανέλαβε όπως κάθε φορά ο Δημήτρης Πουρουτζόγλου θέλοντας να αναδείξει τους διαπρεπείς Καβαλιώτες αθλητές οι οποίοι θα αναμετρηθούν με Έλληνες αλλά και ξένους αντιπάλους διεκδικώντας επαγγελματικές ζώνες και παγκόσμιους τίτλους   σε μια βραδιά αντάξια των επαγγελματικών αγώνων που θαυμάζουμε στο εξωτερικό τόσο σε επίπεδο όσο και σε εντυπώσεις!

Να τονίσουμε εδώ ότι ο Δημήτρης Πουρουτζόγλου διοργανώνει αγώνες στην Καβάλα από το 2009 και πέρα από το Ultra Fighters Night η  επόμενη διοργάνωση θα είναι η 4η συνεχόμενη με την ονομασία Old  School 3 . Υπενθυμίζουμε ότι σε όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις έχουν παιχτεί παγκόσμιοι τίτλοι  και έχουν αγωνιστεί οι καλύτεροι Έλληνες και ξένοι αθλητές!

Τέλος την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο όπως και πέρυσι ένα πολύ δυνατό σεμινάριο Kick Boxing με ένα από τους καλύτερο Ολλανδούς προπονητές και τους πρωτοκλασάτους αθλητές του για να πάρουν οι φιλόδοξοι φίλοι του αθλήματος μια γεύση σύγχρονής προπόνησης όπως ακριβώς διεξάγεται στο φημισμένο  Chakuriki του Αmsterdam.

Aρωγός στο εντυπωσιακό αυτό εγχείρημα είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος του Ultra Fighters Gym  που θα φιλοξενεί τον Ολλανδό προπονητή  του Hesdy Gerges  Mitchell De Ligny  και τους αθλητές του και η εταιρία «Οργανισμός Εκπαίδευσης και  Διάδοσης δυναμικών αθλημάτων» του ιδίου. 

Περισσότερα και κάρτα αγώνων σε λίγες μέρες…»

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports.gr:

 Ο μύθος του Έλληνα με τα καλύτερα λακτίσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

12 χρόνια πριν ο Ζαμπίδης ισοπέδωσε τον «Headhunter»! (ΒΙΝΤΕΟ)

GSP vs. Conor McGregor θέλει η πλευρά του St.Pierre