20/04/2024

Έρχεται το Elite Kickboxing Summer Camp 2019!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν μέχρι τις 17/6.


To καλύτερο μαχητικό summer camp ξεκινάει!

Ο Ιωάννης Θεοφάνους, σε συνεργασία με τα Fight Clubs σε Καρπενήσι, Αλιβέρι, Λάρισα και την Αλεξία Θεοδωρακοπούλου σας προσφέρουν 5 διανυκτερεύσεις με πλήρη διατροφή και καθημερινές διπλές προπονήσεις με τους καλύτερους προπονητές στο 5στερο Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι.

To Καρπενήσι
Πόλη ιστορική και με εξαιρετικές φυσικές ομορφιές, το Καρπενήσι, στη σκιά του όρους Βελούχι, εδώ και αρκετά χρόνια, αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς, τόσο χειμερινών, όσο και καλοκαιρινών διακοπών, με ιδανικό καιρό, αναπτυσσόμενες τουριστικές υποδομές και δυνατότητα για πολλές δραστηριότητες και χαλάρωση, αλλά και με ενδιαφέρουσα νυχτερινή ζωή.

Montana Hotel & Spa (5*)
Το Montana Hotel & Spa, είναι ένα άρτια εξοπλισμένο ξενοδοχείο 5 αστέρων & υψηλών προδιαγραφών.

Όσον αφορά τη διαμονή, καθένα από τα 110 δωμάτια και τις 18 σουίτες του, διαθέτει πανοραμική θέα στην κοιλάδα του ποταμού Καρπενησιώτη. και είναι εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ενώ με τρεις αίθουσες εστιατορίου, piano & snack bar, 2 πισίνες (1 εσωτερική, θερμαινόμενη και μια εξωτερική), health & spa center, σάουνα, τζακούζι, αίθουσες, μπιλιάρδου επιτραπέζιων παιχνιδιών και παιδότοπο.

Οι προπονήσεις
Oι προπονήσεις μας (kickboxing & functional training) θα διεξάγονται στο πλήρως εξοπλισμένο κέντρο του ξενοδοχείου (κλειστό γήπεδο προδιαγραφών Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και δύο πλήρως εξοπλισμένα γυμναστήρια) με τον Ιωάννη Θεοφάνους, head coach των Fight Club, να αναλαμβάνει καθημερινά τις προπονήσεις kickboxing και την Αλεξία Θεοδωρακοπούλου, προπονήτρια των Α.Σ. Πελοπίδας και Encore Αthens Training, να αναλαμβάνει τις προπονήσεις ενδυνάμωσης (functional training) των αθλητών.

Δραστηριότητες
Το ανάγλυφο της περιοχής του Δήμου Καρπενησίου, τα βουνά και τα ποτάμια του είναι ιδανικά για πεζοπορικές, αναρριχητικές και ορειβατικές διαδρομές, ποδήλατο βουνού, rafting (κατάβαση ποταμού με φουσκωτή βάρκα), canoeing, kayaking, canyoning (διάσχιση φαραγγιού), river trekking (πεζοπορική διάσχιση ποταμού) και ιππασία.

Δραστηριότητες σαν και αυτές, θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του Elite Summer Camp, πάντα με ασφάλεια και έμπειρους, επαγγελματίες συνοδούς.