26/04/2024

Έρχεται το Bigger’s Better στη Χαλκιδική!

Η φήμη έγινε πραγματικότητα και το Bigger’s Better έρχεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα μετά την Θεσσαλονίκη το μεγάλο πυγμαχικό σόου που είναι προσφορά της MAX FIGHT θα πραγματοποιηθεί στην πανέμορφη Χαλκιδική.

Στις 5 Ιουλίου, λοιπόν, δυνατά ονόματα μποξέρ, αλλά και kickboxer δίνουν ραντεβού στο ελληνικό θέρετρο και το event θα μεταδοθεί ζωντανά από το EUROSPORT. Από ελληνικής πλευράς θα μας εκπροσωπήσουν ξανά ο φιναλίστ του τελευταίου Bigger’s Better, Βλάσης Αποστολάκης, ενώ επίσης σε αγώνα πυγμαχίας ως superfight θα παίξει και ο δύο φορές πρωταθλητής της διοργάνωσης, Ευγένιος Λαζαρίδης κόντρα στον Ιταλό Ρομάνο. 

Επίσης, έστω και με τη σημαία της Γεωργίας θα αγωνιστεί ένας ακόμη αθλητής που ζει και προπονείται στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Καρντόζια ο οποίος κατεβαίνει να παίξει με τον τίτλο του φαβορί… προίκα από προηγούμενες εμφανίσεις του.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον παγκόσμιο τίτλο της WKN θα κοντραριστούν με όρους Κ-1 δύο θηριώδεις μαχητές από τις ΗΠΑ και τη Βουλγαρία. Πρόκειται για τους Radu Spiengel και Lubo Simeonov αντίστοιχα οι οποίοι είναι στη heavyweight κατηγορία και το θέαμα που θα προσφέρουν αναμένεται εξαιρετικά ενδιαφέρον.