20/04/2024

Έρχεται στο προσκήνιο δυναμικά το K1ΜBO!

Μάρτυρες της γέννησης ενός νέου ελληνικού promotion μεγάλων αγώνων θα γίνουμε στις 2 Ιουνίου. Το K1MBO μπαίνει στα ανήσυχα και όχι πλέον λιμνάζοντα «νερά» του kickboxing με το καλημέρα του καλοκαιριού.

To Κ1ΜΒΟ έρχεται υπό την μορφή promotion και όχι διοργάνωσης μια κι’ έξω, με στόχο την υλοποίηση δύο-τριών event για την σεζόν 2013.

Ο «ηθικός αυτουργός»

«Εγκέφαλος» του K1MBO ο Χρήστος Παπαναγιώτου. Ο πρώην πρωταθλητής του Sanda και Thai Fighter, δραστηριοποιείται από το 2012 επαγγελματικά με το χώρο, έξω όμως από τα rings.

Εκπροσωπεί στη χώρα μας τα K1 Heavyweight, Superkombat & Enfousion, επιλέγοντας τους Έλληνες fighters που αγωνίζονται εκεί (ήδη έχουν αγωνιστεί τρεις).

Οι πρωταγωνιστές

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, το πρώτο event (που θα γίνει 2 Ιουνίου σύμφωνα με το πρώτο promo poster) στο κλειστό του Αμαρουσίου και μετά το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου θα πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια των main events.

Ασφαλώς τα ματς που θα γίνουν εκεί, θα υλοποιηθούν υπό την επίβλεψη του αφεντικού του Superkombat, του Ρουμάνου Eduard Irimia που θα προωθήσει στην ευρωπαϊκή αγορά τους διακριθέντες (αν υπάρξουν).

Πηγή: Lord of Rings