26/04/2024

Έρχεται στις 6 Ιουλίου το Best Fight Event «Μυρμιδόνια 2014»

Ο Γ.Σ. Μεταμόρφωσης «Μυρμιδόνες Μαχητές», η  Gitersos Team , με συνδιοργανωτή την Theofanous Elite Team του ομοσπονδιακού προπονητή Γιάννη Θεοφάνους θα πραγματοποιήσουν  βραδιά επίλεκτων αγώνων Kick Boxing υπό την αιγίδα της Π.Ο.Κ. και του δήμου Μεταμόρφωσης. Το  BEST FIGHT EVENT «Μυρμιδόνια 2014» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Ιουλίου  στην κεντρική πλατεία της Μεταμόρφωσης (Γ.Παπανδρέου & Τατοίου) , σε έναν ανοιχτό εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο.

Η καρτέλα των αγώνων περιλαμβάνει 8 main event και 6 pre games με πρωτοκλασάτα ονόματα του εγχώριου Kick Boxing να έχουν ήδη λάβει θέση για την μεγάλη αυτή διοργάνωση όπως οι : Γκίκας , Ισμαήλ , Μήλος , Βασιλειάδης , Φεζουλάι , Μουστάκης κ.α. Αξιοσημείωτο γεγονός  είναι η επιστροφή του Νίκου Κελέκη στα ρινγκ μετά από απουσία ενός έτους λόγω του τραυματισμού που είχε αποκομίσει από τον επαγγελματικό του αγώνα στην Αυστραλία με αντίπαλο τον Daniel Way.

Τα «Μυρμιδόνια 2014» θα παρουσιάσει ο γνωστός σε όλους μας Γρηγόρης Μπάκας. Τα ζευγάρια θα ανακοινωθούν εντός της 3ης εβδομάδας του Μαΐου.

Μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.