29/03/2024

Έρχεται στην Ελλάδα το παγκόσμιο πρωτάθλημα της WKU!

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της WKU για το 2018 ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα φιλοξενηθεί στην Ελλάδα. Αναλυτικά:


«Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της WKU 2017 στην Ιρλανδία για τα στυλ του Ring ολοκληρώθηκε σήμερα. Μια πολύ μεγάλη εμπειρία για τους αθλητές μου που αγωνίστηκαν ακόμα μια φορά σε υψηλό επίπεδο εκπροσωπώντας τη χώρα μας .

Τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια μια και δούλεψαν σκληρά μέσα στο καλοκαίρι να προετοιμαστούν χωρίς διάλειμμα . Στο αγωνιστικό κομμάτι πραγματοποιήσαμε σπουδαίες εμφανίσεις σε Κ-1 και Full Contact σε περισσότερες από 2 κατηγορίες ο κάθε αθλητής και η αποκομιδή εντυπωσιακή με τον Πετρίτση Παναγιώτη 1 αργυρό στο FC και 1 χάλκινο στο Κ-1 και ο Λουκάς Μαντζάκος 1 αργυρό στο Κ-1 και 1 χάλκινο σε FC & K-1.

Οι κατηγορίες τους 60 και 65 κιλά αντίστοιχα . Το σημαντικότερο όμως που πετύχαμε και αφορά τη χώρα μας είναι η επίσημη ανακοίνωση της διεξαγωγής του επόμενου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος WKU στην Ελλάδα για τον Οκτώβριο του 2018 ! Μια διοργάνωση που θα αποτελέσει ακόμα μια φορά πόλο έλξης των κορυφαίων αθλητών από όλο τον κόσμο ! Το καλύτερο νέο με την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς».