19/04/2024

Έρχεται πιο τρομερό από ποτέ το διεθνές International Fight Club Open!

Ανακοίνωση εξέδωσε το International Fight Club Open με αφορμή το event της 26ης Νοεμβρίου. 


Αναλυτικά: «Το κορυφαίο πρωτάθλημα kickboxing (ring sports) που διοργανώνει το Fight Club Galatsi με συνδιοργανωτή το Δήμο Γαλατσίου, έρχεται την επόμενη Κυριακή, 26 Νοεμβρίου, με περισσότερους συλλόγους και συμμετοχές, από κάθε άλλη φορά.

Το διεθνές πρωτάθλημα “International Fight Club Open” πραγματοποιείται για 2η φορά μέσα στο 2017, στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, με official broadcaster τη Nova.

Ο οργανωτής του πρωταθλήματος, Γιάννης Θεοφάνους, κλιμακώνοντας τις συνεργασίες του, κατάφερε να προσελκύσει αθλητές και συλλόγους από όλους του ελληνικούς φορείς του kickboxing, αποδεικνύοντας ότι η διοργάνωση του Fight Club Galatsi, απευθύνεται σε όλους τους φίλους και λάτρεις των ring sports. Έτσι, οι συμμετοχές αναμένονται περισσότερες από κάθε άλλη φορά και στους μονούς αγώνες αλλά και στους πυραμιδικούς του κεντρικού ρινγκ για τη διεκδίκηση των χρηματικών επάθλων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα και τους κανονισμούς του Official K1 και της  I.S.K.A., και την αμέριστη υποστήριξη του κου Στέλιου Πολίτη, Προέδρου της W.K.U. και I.S.K.A. Hellas.

Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχών είναι η Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου, ενώ το εισιτήριο για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το πρωτάθλημα από κοντά, θα είναι 7 ευρώ. Η είσοδος για τα παιδιά, μέχρι 12 ετών θα είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρωτάθλημα μπορείτε να ενημερώνεστε από τη γραμματεία του Fight Club Galatsi, μέσω τηλεφώνου, στο 2102915489 ή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@fightclubgalatsi.gr.»