19/04/2024

Έρχεται ο Andy Souwer στην Ελλάδα για μεγάλο σεμινάριο

Η έλευση του Andy Souwer στην Ελλάδα είναι ένα μεγάλο γεγονός για το ελληνικό kickboxing, μετά από ενέργειες του Aντρέα Ορφανίδη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Τα νέα είναι ευχάριστα! Θα παρευρεθεί στην Αθήνα, ένας εκ των κορυφαίων πρεσβευτών του παγκόσμιου αθλητισμού, ο Ολλανδός θρύλος του Kickboxing Andy Souwer, για να πραγματοποιήσει ένα τρίωρο πρακτικό σεμινάριο kickboxing.

Στο σεμινάριο αυτό, θα μυήσει αθλητές, μικρούς και μεγάλους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, καθώς και προπονητές, στα μυστικά του kickboxing μέσα από την προσωπική του πείρα.

Ο ίδιος – σε ηλικία 35 χρόνων – εξακολουθεί να αγωνίζεται στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κόσμου. Έχει διανύσει ένα θρυλικό ταξίδι, με περισσότερα από 20 χρόνια αγωνιστικής πορείας, με 180 αγώνες στο ενεργητικό του, οι περισσότεροι από αυτοί νικηφόροι (ποσοστό επιτυχίας 91%).

Κατάφερε να γίνει κάτοχος πολλαπλών παγκόσμιων και πανευρωπαικών τίτλων νικώντας μάλιστα όλους τους θρυλικούς μαχητές με όρους Κ1: Mike Zambidis Greece, Buakaw Thailand, Nieky Holzken Holland, Artur Kyshenko Ukraine, Andy Ristie Suriname, Yodsanklai Fairtrex Thailand, Masato Japan, Albert Kraus Holland, Carlos Condit USA, Yasuhiro Kido Japan.

Αναμένονται σύντομα λεπτομέρειες! Στο βίντεο ο Oλλανδός αναφέρει για τον ερχομό του:

«Θα ειμαι στην Ελλάδα για ένα μεγάλο σεμινάριο. Θα διδάξω τον δικό μου τρόπο – The Souwer Way – και θα σας παρουσιάσω το Ολλανδικό στιλ του Kickboxing.

Επιπρόσθετα, θα είμαι εκεί να δω και να βρω ταλέντα και μαχητές που θέλουν να αγωνιστούν και σε άλλες διοργανώσεις, σε μεγαλύτερες διοργανώσεις στον υπόλοιπο κόσμο.

Γι αυτό ενδιαφερθείτε και θα σας δω από κοντά. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Ανδρέα (Ανδρέας Ορφανίδης).

Ο Ανδρέας είναι ο άνθρωπος που θα με φέρει στην Ελλάδα και θα συνεργαστούμε για μεγάλο χρονικό διάστημα όσο μπορούμε. Δώσαμε τα χέρια μας και νιώθουμε άνετα και όμορφα ο ένας με τον άλλον. Σε ευχαριστώ για αυτό Ανδρέα. Πολύ σημαντικό που θα έρθω και θα είμαστε εκεί μαζί».

Θυμίζουμε ότι ο Andy Souwer ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2009, μετά από πρόσκληση του προπονητή και ιδιοκτήτη του Fightclub Galatsi, Ιωάννη Θεοφάνους σε συνεργασία με την ΠΟΚ.

Ο @andy_souwer_official στην Ελλάδα για σεμινάριο #orfanidisteam #andysouwer #seminar #respect #kickboxing #fightsports #fightsportsgreece #fightsportsgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fightsports.gr (@fightsports.gr) στις