28/03/2024

Έξι αθλητές του Α.Σ Θησέα Αιτ/Νιας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα kickboxing

Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα kickboxing με έξι αθλητές θα εκπροσωπήσει την Εθνική ομάδα ο Α.Σ Θησέας Αιτ/Νιας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


» Για πέμπτη φορά συνεχόμενη χρονιά ο Α.Σ Θησέας Αιτ/Νιας θα εκπροσωπήσει τον νομό με 6 αθλητές στην εθνική ομάδα kick Boxing. Οι αθλητές μετά την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος της μοναδικής αναγνωρισμένης ομοσπονδίας ΠΟΚ πήραν το εισιτήριο για ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ένας από τους προπονητές της εθνικής ομάδας για μια ακόμη χρονιά θα είναι ο Κακαρελης Νίκος. Οι αθλητές αν κατακτήσουν κάποια διάκριση θα μπορέσουν να πάρουν τα μόρια για όποιο πανεπιστήμιο. Πέρσι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Wako 2 αθλητές τής Kakarelis Team κατάφεραν να κατακτήσουν δύο μετάλλια.

Ένα ασημένιο με την Τσιλικη Μαριάννα στα Low kicks και ένα ασημένιο με τον Καραδημα Παντελή στο FC. Οι αθλητές που θα αγωνιστούν στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την εθνική ομάδα είναι:

Τσιλικη Μαριάννα-52 κιλά Καλτση Ευφροσύνη -50 κιλά Κουμουδη Άννα-42 κιλά Καραδημας Παντελής +91 κιλά Σαμιωτης Άλκης – 71 κιλά Θεοδοσίου Γιώργος +65 κιλά. Το ΔΣ εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές αλλά και τον προπονητή στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα».