18/04/2024

Έξι αθλητές του Α.Σ Θησέα Αιτ/νιας στην Εθνική ομάδα kickboxing

Για μια ακόμη χρόνια ο Α. Σ Θησέας Αιτ/νιας θα εκπροσωπήσει το Αγρίνιο με 6 αθλητές στην εθνική ομάδα που θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kick Boxing εφήβων -νεανίδων-παίδων κορασίδων που θα γίνει στην Ιταλία τον Σεπτέμβριο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


»Ο Α. Σ Θησέας Αιτ/νιας είναι για τέταρτη συνεχόμενη φορά ο μοναδικός σύλλογος με αθλητές στην εθνική ομάδα . Πέρσι στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συμμετείχε με πέντε αθλητές όπου κατέκτησε πέντε μετάλλια με τους :

Φλωροσκουφη Παναγιώτη ασημένιο μετάλλιο, Μεσυνδιανου Ρωμαλέα δύο χάλκινα μετάλλια, Μυζηθρα Δημήτρη χάλκινο μετάλλιο, Καραδημα Παντελή χάλκινο μετάλλιο .

Προπονητής στην εθνική ομάδα ήταν ο προπονητής του συλλόγου Κακαρελης Νίκος. Η Εθνική ομάδα αποτελείται από 150 αθλητές όπου βγήκαν από το πανελλήνιο πρωτάθλημα όπου κατέκτησαν πρώτες και δεύτερες θέσεις .

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν είναι : Φλωροσκουφης Παναγιωτης, Μεσυνδιανου Ρωμαλεα, Τσιλικη Μαριαννα, Παπαθανασιου Γιωργος, Καλτση Φαιη, Καραδημας Παντελης. Το ΔΣ του συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους Έλληνες αθλητές».