20/04/2024

Έξαλλη η Μπιτάκου:‘’Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Διαγόρα….’’

 

Έξαλλη η διοργανώτρια του NO LIMITS Γεωργία Μπιτάκου με δυο πολιτιστικούς συλλόγους της Ρόδου που με δημοσίευμά τους σε τοπική εφημερίδα χαρακτήρισαν επικίνδυνους τους πρωταθλητές που θα αγωνιστούν στην Τάφρο 11/8 , βάρβαρους  και πολεμοχαρείς , φορείς εθνικιστικών τάσεων και πως θα προκληθούν άσχημα επεισόδια σε περίπτωση ήττας(????)

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αθλητικοί Σύλλογοι του νησιού με έγγραφη διαμαρτυρία υπερασπιζόμενοι  τη διοργάνωση και το έργο της  Μπιτάκου.

‘’Ντροπή για το νησί κάποιοι αρτηριοσκληρωτικοί συνταξιούχοι επαναπαυμένοι με τις καλές  συντάξεις τους μέσα στις πολυτελείς κατοικίες τους,  που άγνωστο πως τις πήραν,  στην παλιά πόλη, να συκοφαντούν και να προσβάλλουν τους μεγάλους πρωταθλητές που θα μας κάνουν την τιμή να αγωνιστούν στο νησί μας και να έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε από κοντά.

Οι πρωταθλητές μας είναι οι μόνη ελπίδα που έχουμε ως λαός να βρούμε τη δύναμη να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να παλεύουμε.

Και εμείς ως δάσκαλοι εδώ στο νησί προσπαθούμε να διαμορφώνουμε άξιους ανθρώπους και υγιείς προσωπικότητες αληθινών Ελλήνων μέσα από τη διδασκαλία των τεχνών που μας δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουμε το έργο μας στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χώρας που έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα.

Ο λαός της Ρόδου θα γεμίσει την Τάφρο και θα είμαστε όλοι εκεί, στο νησί του Διαγόρα, του γενάρχη Ολυμπιονικών,  να χειροκροτήσουμε τα νιάτα που μένουν εδώ και παλεύουν σε μια χώρα που κινδυνεύει να χάσει την ταυτότητά της και σε αυτό συμβάλλουν και κάτι ανήθικες φωνές σαν και αυτές που τόλμησαν να γράψουν το

ειδεχθές αυτό σημείωμα.

Ευχαριστούμε την κα. Μπιτάκου που ήρθε στο νησί, την Περιφέρεια, το Δήμο και τις επιχειρήσεις του νησιού , καθώς και τα μεγάλα  ΜΜΕ της Ρόδου που στηρίζουν το σπουδαίο αυτό γεγονός   που θα προβάλλει το έργο μας και το νησί μας’’.

‘’Θα τρίζουν τα κόκαλα του Διαγόρα’’, απάντησε η Μπιτάκου και επεσήμανε πως ‘’πλέον να μιλάς για την Ελλάδα, να την υπερασπίζεσαι, να πολεμάς για τα οράματα σου και να μιλάς για αγωνιστικότητα, μάχη, διεκδίκηση, σε βάζει στο στόχαστρο μελών μασονικών ομάδων που δεν θέλουν τη χώρα ελεύθερη και ανυπότακτη αλλά υποδουλωμένη και τα νιάτα της με το δισάκι στον ώμο σε φευγιό!!

Λοιπόν δεν θα φύγουμε μένουμε Ελλάδα και παλεύουμε για τη χώρα μας και τα όνειρά της, βάρβαροι απολίτιστοι που τολμάτε να προσβάλλετε πρωταθλητές που φέρουν εθνόσημο και μάχονται για τη δόξα της χώρας, ένας Καιάδας σας χρειάζεται γιατί πλέον οι ανθέλληνες που πολεμάνε νέα παιδιά που αγωνίζονται για τα όνειρά τους είναι επικίνδυνοι για τη χώρα μας’’.

Την Τετάρτη καταφτάνει στο νησί και ο κορυφαίος πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης προκειμένου να ολοκληρώσει την προετοιμασία του. Mε ανυπομονησία τον περιμένουν οι αθλητικοί Σύλλογοι καθώς και τα ΜΜΕ της Ρόδου για ρεπορτάζ και συνεντεύξεις ενόψει του μεγάλου αγώνα με τον πρωταθλητή Serhat Degirmenci, ενώ το Σάββατο καταφτάνουν τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, συνοδεία δημοσιογράφων.