23/04/2024

Ένα μικρό αστέρι στο Battle Arena

Ανακοίνωση Battle Arena

Ένα μικρό αστέρι ξεχωρίζει στα μαχητικά αθλήματα κι ακούει στο όνομα Μόγλις! Ο λόγος για τον μόλις 10 χρονών Αλευρομάγειρο Γιώργο από το Battle Arena στην Αγία Παρασκευή!

Ο συγκεκριμένος αθλητής είναι μόνο 32 κιλά κι έχει διακριθεί σε παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διοργανώσεις σε εξωτερικό κι Ελλάδα και σε διαφορετικά στυλ όπως sanda, k-1, semi contact, light contact, low kick! Μικρός στο μάτι αλλά θαυμαστά τα έργα του!

Την προηγούμενη εβδομάδα στις 15-02-2015 έλαβε μέρος στην διοργάνωση του versus 6 στο στυλ του low kick και νίκησε με εγκατάλειψη του αντιπάλου από τον πρώτο γύρο! Ο επόμενος αγώνας του είναι προγραμματισμένος για τις 21-02-2015 στην κορυφαία διοργάνωση του best fighter!

Ο προπονητής του Βοζικάκης Γιάννης μας τονίζει πως δεν τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα που θα φέρει ο οιοσδήποτε αθλητής του, μικρός ή μεγάλος, αλλά η διαδρομή που θα βαδίσει καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας και πόσο αυτό θα βοηθήσει τον αθλητή να δυναμώσει στον αγώνα αλλά και στην ζωή αφού η ζωή είναι ένα μεγάλο ρινγκ!