26/04/2024

Ένα αστέρι γεννιέται…

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Η Χριστίνα Λιναρδάτου τα σάρωσε όλα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας στην Πάτρα, νικώντας αξιόλογες αντιπάλους όπως η Χριστίνα Αθανασοπούλου και η Γεωργία Βαχανίδου. Εμείς πάντα συνεπείς στην ενημέρωση εξασφαλίσαμε δηλώσεις της πυγμάχου που είναι σίγουρο πως θα αφήσουν εποχή στο χώρο, εφόσον της δοθεί η δυνατότητα.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις στο Fightsports. gr:

Eίχες μία εξαιρετική παρουσία στην Πάτρα. Ποιο ήταν το μυστικό σου;
H προπόνηση και γενικά όλη η προετοιμασία ήταν το μυστικό μου. Προετοιμαζόμουν πολύ καιρό για την Πάτρα. Δουλεύω επαγγελματικά. Κάνω ακόμη και τριπλές προπονήσεις. Δεν είναι όμως μόνο η σωματική άσκηση. Υπάρχει και το θεωρητικό κομμάτι… Η φιλοσοφία. Η πυγμαχία δεν είναι ένα απλό παιχνίδι. Είναι κάτι παραπάνω. Κοιμάμαι και ξυπνάω με ένα στόχο. Την συνεχή ανοδική μου πορεία.
Πολλοί σε χαρακτηρίζουν ως την κορυφαία στα κιλά σου. Αποδέχεσαι αυτό τον χαρακτηρισμό;
Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος και εφόσον νίκησα τις κορυφαίες αθλήτριες στην κατηγορία μου τότε δικαιωματικά μπορώ να χαρακτηριστώ σαν η κορυφαία για το 2012.Το μόνο που ζητάω είναι να μου δοθεί η ευκαιρία να αποδείξω την αξία μου σε διεθνές επίπεδο.
Κέρδισες την Αθανασοπούλου και την Βαχανίδου που είναι πολύ έμπειρες. Ποια είναι η άποψη σου για τις συγκεκριμένες;
Είναι πάρα πολύ καλές αθλήτριες. Έχουν μεγάλη παρουσία στο χώρο όλα αυτά τα χρόνια και αποδεικνύουν ότι αξίζουν. Είμαι χαρούμενη διότι τις αντιμετώπισα και η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή.
Ποιο είναι το όριο σου στο χώρο της πυγμαχίας;
Δεν υπάρχουν όρια. Είτε φτάσω στους Ολυμπιακούς είτε στους παγκόσμιους. Αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές μπορώ να κατορθώσω πολλά…
Ποιους ανθρώπους ευγνωμονείς για την πορεία σου;
Πρώτα τον προπονητή μου Μανώλη Λαβδάκη και γενικότερα τα παιδιά που με έχουν στηρίξει και έχουμε προπονηθεί μαζί, τους συναθλητές μου.