25/04/2024

Ένας Γκάλης για το Best Fighter του Νοεμβρίου!

Η πρώτη επίσημη αφίσα του Best Fighter για τα main event .Θα ακολουθήσουν άλλες τρεις,μια για τα super fight,μια για τα fighting awards 2013 και μια γενική που θα περιέχει όλες τις κάρτες της διοργάνωσης. Ο χώρος διεξαγωγής ορίστηκε το Nick Galis Hall (το πρώην Αλεξάνδρειο)που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, εντός των εγκαταστάσεων της Διεθνούς Έκθεσης και απέναντι από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας πάνω στην οδό Εγνατία που διασχίζει όλη την πόλη.

Έχει χωρητικότητα 6000 ατόμων και είναι προσβάσιμο από οποιονδήποτε μέρος καθώς σχεδόν όλες οι γραμμές του ΟΑΣΘ κάνουν στάση στο Nick Galis Hall (Αλεξάνδρειο).

Αν και σαν κτίριο είναι απολύτως κυκλικό, οι εξέδρες του έχουν σχήμα πετάλου και στο κενό που σχηματίζει θα στηθεί η εντυπωσιακή εξέδρα που θα διαμορφωθεί ειδικά για να φιλοξενήσει τους νικητές των fighting awards 2013.

Η αρχική ημερομηνία έχει προγραμματιστει για τις 23 Νοεμβρίου αλλά η καταλυτική θα ανακοινωθεί μετά το πρόγραμμα των αγώνων της Α1 μπάσκετ και αν υπάρχει παιχνίδι του Άρη (Το Αλεξάνδρειο ειναι έδρα του Αρη) θα μεταφερθεί μια εβδομάδα πριν η μετά τις 23.