25/04/2024

Άψογη διοργάνωση το Ilis Fight Games 2013!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και το ILIS FIGHT GAMES 2013 στην Αμαλιάδα με διοργανωτή τον Γ.Σ Σπάρτακο Αμαλιάδος του προπονητή Τόνυ Ανυφαντή και οργανωτή της διοργάνωσης την Theofanous Elite Team του ομοσπονδιακού προπονητή Γιάννη Θεοφάνους. Η Joya Hellas ήταν ο μεγάλος χορηγός και όπως πάντα παρούσα στα σπουδαιότερα event στην προσπάθεια για την ανάδειξη του Kick Boxing αλλά και των αθλητών που συμμετέχουν, σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας.

To FIGHT CLUB GALATSI εκπροσωπήθηκε με 6 αθλητές τους Γαλαίο Βασίλη, Μπαριτάκη Πέτρο, Ηλιόπουλο Απόστολο, Αραβαντινό Άρη, Σουρτζίνο Πέτρο και Σφακιανό Νίκο με τον απολογισμό να είναι απόλυτα θετικός με 5 νίκες και 1 ήττα αυτή του Νίκου Σφακιανού. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη φιλοξενία και το επίπεδο των αγώνων  τον Τόνυ Ανυφαντή. To FIGHT CLUB GALATSI θα βρίσκεται πάντα κοντά σε προσπάθειες σαν και αυτή του ILIS FIGHT GAMES 2013!!!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν καθώς και όλους τους φίλους που παρακολούθησαν και γέμισαν το πολύ όμορφο Στάδιο της Αμαλιάδας!!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ http://www.fightclubgalatsi.gr/katigoria-newn-maxitika-sport/apsogi-diorganosi-to-ilis-fight-games-2013/