24/04/2024

Άριστη οργάνωση και καινοτομίες που άρεσαν!

Το Scorpion άλλαξε επίπεδο και αυτό έγινε ολοφάνερο χθες όχι μόνο από τον αριθμό των αγώνων και τα ονόματα που πλαισίωναν την κάρτα, αλλά ακόμα και από τις χαρτοπετσέτες που ήταν άριστες στρωμένες πάνω στα τραπέζια…

Ο ΧΩΡΟΣ…

Ο χώρος στον οποίο πραγματοποιήθηκε η τέταρτη σειρά αγώνα του κ. Σαριδάκη είχε… γεύση Αμερικής, αφού ήταν όμορφα διαμορφωμένος έτσι ώστε ο θεατής να νιώθει ότι βρίσκεται σε αρένα μάχης και όχι σε κάποιο gala… Ο φωτισμός και ο ήχος που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ομαλή πορεία ενός σόου ήταν επίσης άριστα φτιαγμένα, ενώ το μπλε-νέον φως που… χτυπούσε καθ’όλη τη διάρκεια τις κερκίδες έκανε επίσης τη διαφορά!

«ΒΑΣΙΛΙΚΑ» ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Από εκεί και πέρα ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο οι διοργανωτές φιλοξένησαν, όχι τους θεατές, αλλά τους αθλητές! Οι συμμετέχοντες στο Scorpion έχρισαν άριστης περιποίησης στα αποδυτήρια και παράλληλα είχαν την ευκαιρία να βλέπουν Live του αγώνες, κάτι που στο εξωτερικό δεν είναι γεγονός, όμως στην Ελλάδα γίνεται για δεύτερη φορά, αφού πρώτα το είχε κάνει η δέκατη σειρά του No Limits.

ΚΡΙΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!

Εν κατακλείδι κρατάμε και ελπίζουμε να το δούμε και σε άλλες διοργανώσεις, αυτό που έκανε ο Γιώργος Σαριδάκης με τους κριτές. Η βαθμολογία του καθενός δεν ήταν αυτή τη φορά σαν… μυστική ψήφος, αλλά ακουγόταν από τα χείλη των παρουσιαστών, ακριβώς όπως γίνεται εδώ και έναν… αιώνα στα event του εξωτερικού.