28/03/2024

Άνετη νίκη για Μπούκη στο Spartan’s Night

To θετικό σερί του εντός συνόρων συνέχισε ο Γιάννης Μπούκης στο Spartan’s Night απέναντι στον Giorgi Khavelasvili.


Ο μαχητής του Στέλιου Πολίτη είχε ένα νοκ ντάουν υπέρ του και δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Μάλιστα πέρασε κάποια εντυπωσιακά λακτίσματα που έκαναν ζημιά στον αθλητή του Artur Kyshenko. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο αντίπαλος του Μπούκη άλλαξε τελευταία στιγμή.

Ο Μπούκης παραμένει αήττητος τα τελευταία χρόνια εντός συνόρων. Διαβάστε την ανακοίνωση του προπονητή του Στέλιου Πολίτη για τον αγώνα.

«Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση και νίκη για τον Γιάννης Μπούκης σήμερα στο main event του Spartans Night II. Ο Γεωργιανός αντίπαλος του Γιάννη και αθλητής του Artur Kyshenko, είναι πρωταθλητής της WAKO, πολύ καλός και σκληρός παίκτης που εκμηδενίστηκε στο ρινγκ και γλύτωσε τα χειρότερα μόνο με ένα νοκ νταουν.

Η αξία του Γιάννη έχει να κάνει με τους παίκτες που παίζει και κερδίζει. Επίσης οι προετοιμασίες και η προπόνηση του είναι σε τέτοιο επίπεδο που βάζει δύσκολους αγώνες με 20 μέρες διαφορά όπως σ’αυτή την περίπτωση και προερχόμενος από έναν πολύ δύσκολο αγώνα στο GOW WLF με τον Κινέζο αντίπαλο.

Είμαι πραγματικά χαρούμενος και περήφανος για αυτόν τον αθλητή μου που απολαμβάνει να ανεβαίνει στο ρινγκ για να παίξει ξύλο, έχοντας τη στόφα του πρωταθλητή», τόνισε μεταξύ άλλων.