26/04/2024

«Άδικη διαιτησία για τον Μιχάλη Ζαμπίδη στην Κίνα»

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του ομάδας του Μιχάλη «Iron Mike» Ζαμπίδη σχετικά με την διαιτησία του αγώνα ενάντια στον Κινέζο Xu Yan.

Η άδικη διαιτησία στέρησε την παγκόσμια χρυσή ζώνη της διοργάνωσης Hero Legends από τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη, δίνοντας νίκη στα σημεία  με 2-1 στον Κινέζο Xu Yan, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιανουαρίου στην πόλη Jinan της μακρινής Κίνας!

Η διαιτησία της έδρας έδωσε πλεονέκτημα στον Κινέζο αντίπαλο, δίνοντας ένα ανύπαρκτο knock down στον πρώτο γύρο εις βάρος του Μιχάλη Ζαμπίδη αλλά και ακόμη ένα αμφιλεγόμενο knock down στο δεύτερο γύρο. Στον τρίτο γύρο ο Iron Mike αρκετές φορές έφτασε κοντά στο να βγάλει τον αντίπαλό του νοκ άουτ αλλά και πάλι παρεμποδίστηκε από τον διαιτητή που διέκοπτε την εξέλιξη των φάσεων, ώστε να μην επιτρέψει να συμβεί. Το αποτέλεσμα κρίθηκε τελικά στα σημεία, ενώ από τους ειδικούς του χώρου ο αγώνας θα έπρεπε να δοθεί στον Μιχαλη Ζαμπίδη ή να κριθεί τουλάχιστον σε ισοπαλία και extra round.

Μετά τα επικριτικά σχόλια από κοινό και γνώστες του kick boxing για το άδικο αποτέλεσμα του αγώνα, ήδη συζητείται το ενδεχόμενο διοργάνωσης αγώνα-ρεβάνς με τον Μιχάλη Ζαμπίδη και τον Xu Yan στη χώρα μας μέσα στο 2014!

Η διοργάνωση Hero Legends προβλήθηκε από τον ANT1 και το ANT1 WEB TV και την περιγραφή του αγώνα έκαναν οι Χρήστος Γάτσης και Πέτρος Πολυχρονίδης. Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Μιχάλη Ζαμπίδη στο ρίνγκ, σημειώθηκε ιδιαίτερα υψηλή τηλεθέαση! Οι φίλοι του Μιχάλη Ζαμπίδη στο εξωτερικό είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον αγαπημένο τους αθλητή στον ANT1 Satellite για την Αμερική, στον ANT1 Pacific για την Αυστραλία και  στον ANT1 Europe για την Ευρώπη.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Μιχάλη Ζαμπίδη δεν σταματούν εδώ, καθώς ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στον αγώνα του 2011 στη Μόσχα, σύντομα θα αγωνιστεί ξανά στη Ρωσία, σε έναν πολυαναμενόμενο αγώνα ρεβάνς με τον Batu Khasikov.

Χορηγός του Μιχάλη Ζαμπίδη είναι τα X-TREME STORES.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα του Μιχάλη Ζαμπίδη από τις επίσημες ιστοσελίδες του και τις επίσημες σελίδες στα social media:

www.ironmikezambidis.com, facebook.com/ironmikezambidis, twitter.com/MikeZambidis , youtube.com/user/MikeZambidisOfficial

www.zambidisclub.gr , facebook.com/pages/ZAMBIDIS-CLUB/115201665186091 ,

www.ironmikezambidiseshop.com

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τους δημοσιογράφους:

SO FINE! Communications Management

Κα Ράνια Χαρτοφύλακα, Τηλ.: 210 9211011-2, Κιν.: 693 6883800

E-mail: rchartofylaka@sofine.gr

 

Κα Σαβίνα Παπάζογλου, Τηλ.: 210 9211011-2, Κιν.:6930900960

E-mail: spapazoglou@sofine.gr