24/04/2024

Άγγελος Μαρτίνος: Στόχος μου να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται

Άρθρο της Νικολέτας Γκαρέτσου

Το Σάββατο στο Muay Thai Grand Prix, αναμφίβολα ένας αγώνας που καθήλωσε και τράβηξε τα βλέμματα είναι αυτός του Άγγελου Μαρτίνου από τους Fighters South, με προπονητές των Λουκά Πόλ και Θανάση Καρούσο, κόντρα στον Κύπριο αθλητή Χρήστο Κεσίδη από το Liasis Team. Δυο νεαροί αθλητές οι οποίοι προβλέπεται να έχουν ένα λαμπρό μέλλον.


Κατηγορία 58 κιλών, στο στυλ του Kick-boxing. Ένα παιχνίδι δυνατό, γρήγορο και υψηλού τεχνικά επιπέδου. Τη νίκη πήρε ο Άγγελος Μαρτίνος ο οποίος για ακόμη μια φορά απέδειξε το επίπεδο του, το ήθος του αλλά και τη δυνατότητα του να ακούει σε κάθε στιγμή τη γωνία του. Χτυπήματα πολλά και φυσική κατάσταση στα ύψη.

Ο Μαρτίνος είναι σχεδόν 17 και ασχολείται περίπου 4 χρόνια με το σπορ. Παρόλα αυτά έχει ήδη 60 αγώνες. Ενώ όταν βρίσκεται μέσα στο ρίνγκ δεν φοβάται τίποτα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με το δάσκαλο μου Λουκά Πόλ για το αποψινό αποτέλεσμα. Είχαμε δουλέψει πάρα πολύ για αυτό και πιστεύω το αξίζαμε.»

Ενώ όταν ερωτήθηκε για τα μελλοντικά του αθλητικά σχέδια, με σιγουριά απάντησε: «Στόχος μου πάντα μαζί με το δάσκαλό μου είναι να παίξω στο εξωτερικό και να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται.»