27/04/2024

Άγγελος Γιακούμης: «Δεν είχα χρήματα να βάλω βενζίνη, μου γύρισαν την πλάτη οι χορηγοί»

O Γιακουμής μιλάει για την δύσκολη πραγματικότητα που έζησε τα τελευταία δύο χρόνια

Για την υπερπροσπάθεια του να σταδιοδρομήσει στα μαχητικά αθλήματα αναφέρθηκε σε ανακοίνωση του ο  Άγγελος Γιακουμής.

Μετά την σπουδαία νίκη επί του Ταϊλανδού Phadetsuk που μπορεί να του ανοίξει την πόρτα του ONE FC θυμήθηκε τις δυσκολίες που πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια, μακριά από την Ελλάδα, ενώ στέλνει το μήνυμα του προς όλους ότι πρέπει να παλεύουν μέχρι τέλους! Αναλυτικά:

«Μετά από χρόνια προπονήσεις προσπάθειας θυσίες ,στερήσεις να προπονούμαι μόνος μου με τούς προπονητές μου λόγο COVID , να μην έχω χρήματα να βάλω βενζίνη στο αυτοκίνητό αυτο είναι το συναίσθημα του να ζητάω από την οικογένεια μου να μου δανείσει χρήματα,αυτό είναι το συναίσθημα μου του να δουλεύω 8 ώρες και 10 ώρες 7 φορές την εβδομάδα και μετά να κάνω προπόνηση, Αυτό είναι το συναίσθημα μου όταν όλοι μου έλεγαν που πας τι πας να κάνεις εκεί μόνος σου για ένα όνειρο που δεν μπορεί να το καταλάβει κανείς.

Αυτό είναι το συναίσθημα μου όταν όλοι μου γύρισαν την πλάτη σε χορηγίες λέγοντας ότι τώρα δεν μπορούν και με είχανε στο περίμενε. Αυτό είναι το συναίσθημα μου γιατί δεν θα πάψω ποτέ να τα παρατάω και να αγωνίζομαι και ας όλα είναι κόντρα σε εμένα.

Αυτό είναι το συναίσθημα του τα καταφέραμε μετά από όλες της δύσκολες στιγμές που έγραψα παρά πάνω.. ένα θέλω να πω σε όλους που παλεύουν για τα όνειρα τούς μην τα παρατάτε.

Δάσκαλε Μπάμπη Παπαδόπουλο και Γιώργος Χαλκίδης, BG Kickboxing Academy, τα καταφέραμε και συνεχίζουμε, σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου».